• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ευκαιρια για Λονδινο

Nansy3492

Member
Ενα εισητηριο με επιστροφη για Λονδινο.
Αναχωρηση απο Θεσσαλονικη στις 15/03 και ωρα 21:40 και επιστροφη απο Λονδινο-Stansted στις 18/03 και ωρα 16:00
(με αποσκευη των 20kg).

Επικοινωνηστε μαζι μου
Ευχαριστω!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Βρε Νάνσυ, εδώ είναι φόρουμ με 12 χιλιάδες μέλη, λίγο εύκολα δε δίνεις το κινητό σου;

Έχει συζητηθεί και παλιότερα το θέμα πώλησης εισιτηρίων, πρέπει να επωμιστείς εσύ το κόστος αλλαγής ονόματος το οποίο είναι υψηλό.

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Σε τι τιμή παίζει αυτό ? :D

Nansy3492

Member
Η πτηση ειναι με την Rayanair και ζηταει 110e για την αλλαγη ονοματος.
Το εισητηριο το εκλεισα με 260e και το δινω 100e + την αλλαγη.
Συνολο 210e

(Ευχαριστω για την παρατηρηση για το κινητο μου, αλλα ειναι ενας αριθμος που τον ανοιξα για αυτη την χρηση!!)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εκτός απ' το τέλος αλλαγής ονόματος υπάρχει και η διαφορά ναύλου τώρα σε σχέση με αυτό που πλήρωσες. Αυτό ποιος θα το χρεωθεί;

Nansy3492

Member
Δεν υπαρχει διαφορα στην τιμη του εισητηριου.
Αν το κλεισεις τωρα κοστιζει 268e

Nansy3492

Member
Σκεψου οτι εγω χανω 160e και εσυ κερδιζεις 58e. Για καποιους μπορει να ειναι διαφορα και απο την στιγμη που υπαρχει μια θεση μονο, για αυτες τις μερες, με αυτη την εταιρεια.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν υπαρχει διαφορα στην τιμη του εισητηριου.
Αν το κλεισεις τωρα κοστιζει 268e
To εισιτήριο αυτή τη στιγμή κοστίζει 375 με βαλίτσα και πληρωμή με πιστωτική. Άρα κάποιος πρέπει να πληρώσει τα 115 διαφορά.

Σκεψου οτι εγω χανω 160e και εσυ κερδιζεις 58e. Για καποιους μπορει να ειναι διαφορα και απο την στιγμη που υπαρχει μια θεση μονο, για αυτες τις μερες, με αυτη την εταιρεια.
Δε μας κάνεις χάρη. Εσύ προσπαθείς να μειώσεις τη χασούρα σου προσφέροντας ένα εισιτήριο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει δύο μέρες πριν.

Nansy3492

Member
Συγγνωμη αλλα, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που μου λες. Ειναι ηδη κλειστο στην τιμη των 260, δεν παιζει ρολο που σημερα εχει τοσο. Η εταιρεια τα 110 της αλλαγης θα παρει.
Δεν υποχρεωνω κανεναν να το αγορασει, σιγουρα θα εχω λιγοτερη χασουρα, αλλα αν καποιος θελησει να ταξιδεψει αυτες τις μερες νομιζω πως τον συμφερει.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Συγγνωμη αλλα, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που μου λες. Ειναι ηδη κλειστο στην τιμη των 260, δεν παιζει ρολο που σημερα εχει τοσο. Η εταιρεια τα 110 της αλλαγης θα παρει.
Η εταιρεία πέρα απ' τα 110 θέλει να εισπράξει και τη διαφορά τιμής του εισιτηρίου που πλήρωσες με τη σημερινή.

Flight Change fees are charged per one way flight/per person. Prices vary and prices are seasonal - please see our Table of Fees for details . In addition to these flight change fees, any price difference between the original fare paid and the lowest total price available at the time of the flight change is charged. Please note that if the fare on the new flight is lower, no refund will be made.

General Terms + Conditions of Carriage - FLIGHT AND NAME CHANGES

Αυτή η δικλείδα ασφαλείας υπάρχει για να αποφευχθεί η εμπορία εισιτηρίων προσφοράς last minute μεταξύ επιβατών σε στυλ μαύρης αγοράς.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
γι'αυτό υπάρχουνε τα φόρα,για να μαθαίνουμε εμείς οι άσχετοι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.624
Μέλη
39.359
Νεότερο μέλος
fotokaz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom