Ευγνωμονούσα για τη νέα παρέα!

dionysia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Τουρκία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική...
Καλώς σας βρήκα!

Είμαι νέα στο travelstories και από τα λίγα που έχω δει είμαι ενθουσιασμένη, καθώς δεν ήξερα πως υπήρχε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα!

Όπως και όλοι μας εδώ μέσα λατρεύω τα ταξίδια, και ταξιδεύω με εναλλακτικούς τρόπους, όπως είναι π.χ. τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας και το couchsurfing, που κατά τη γνώμη μου κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή! Εδώ και 10 χρόνια (μια ζωή μου φαίνεται...) με θυμάμαι να κάνω αιματηρές οικονομίες, προκειμένου να φτάνω σε κάποιους από τους προορισμούς που ονειρεύομαι... :rolleyes:

Μπορείτε να δείτε στο χάρτη μου πού με έχει βγάλει ο δρόμος μέχρι τώρα :). Ελπίζω να έχω την τύχη, τον χρόνο, τα χρήματα και την όρεξη να συνεχίζω να τον εμπλουτίζω διαρκώς!

Ζω στην Ουρουγουάη και το επόμενο μακρινό ταξίδι ευελπιστώ να είναι Περού-Αμαζόνιο ή αλλιώς Αργεντινή-Χιλή. Ανυπομονώ, λοιπόν, να μελετήσω τις ιστορίες σας :p

Πολλά φιλιά καλοκαιρινά από το νότιο ημισφαίριο και τις θερμότερές μου ευχές προς όλους για όμορφα ταξίδια!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
που μενεις??αχ τι διαβαζω βραδιατικα...........και κλαιω.....
καλως ηρθες κοπελια και σιγουρα θα μας χρειαστουν οι γνωσεις σου για την Ουρουγουαη!!!!!!!καλη διαμονη!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες Διονυσια.
Υπαρχει ενοτητα στο φορουμ "Ελληνες του εξωτερικου"
Ωραια θα ηταν να διαβαζουμε τις ανταποκρισεις σου απο την Ουρουγουαη.

Genovefa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ, Ταιλανδη, Ιρλανδια
γεια σου διονυσια! :) χαιρομαι που βλεπω και αλλα μελη απο couchsurfing!! Εγω δεν εχω φιλοξενηθει στο εξωτερικο καπου αλλα μεχρι τωρα ηταν μια φανταστικη εμπειρια.

Περιμενω tips για εθελοντισμο γιατι με ενδιαφερει πολυ. Καλα και στην Ουρουγουαη πως κατεληξες να ζεις? Ολοι ζηλευουμε λιγο. χεχε :)

dionysia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Τουρκία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική...
Ευχαριστώ Kleopatra! Αυτό το "Έλληνες του εξωτερικού" το ψάχνω από τη στιγμή που μπήκα στην παρέα σας και δεν το βρίσκω.... :( Μήπως μπορείς να μου πεις πού βρίσκεται;;

Αγαπητή Genovefa, ούτε εγώ είχα πολλές εμπειρίες couchsurfing ως τώρα στο εξωτερικό, μόνο 2. Μα ευελπιστώ να ξαναδοκιμάσω σύντομα εδώ τριγύρω... :D
Όσο για τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας έχω ήδη αναρτήσει ένα κειμενάκι σχετικά με τις εμπειρίες μου στο αντίστοιχο group:
http://www.travelstories.gr/%F0%F1%...%E5%E9%F1%DF%E5%F2-%E1%F0%EF-workcamps-2.html

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985