Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

Eurotraveler

Member
Μηνύματα
469
Likes
1.792
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προτάσεις για μαγαζιά όπου μπορείς να χορέψεις παραδοσιακούς χορούς στην Αθήνα; Ιδανικά θα μου άρεσε κάτι με ορχήστρα που να μην το γυρίζει σε τσιφτετέλια στο τέλος.
 

vanda

Member
Μηνύματα
926
Likes
4.629
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Καταπληκτικά γλυκά έχει και το la maison στην Καλλιθέα. Κάπως τσιμπημένες οι τιμές του αλλά αξίζει γιατί τα υλικά είναι πολύ ποιοτικά.
Ειδικά το cheesecake είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.
Συμφωνώ.
Και η lemon pie του σκάβει!
 

IrisAthens

Member
Μηνύματα
13
Likes
42
Για γλυκά ψηφίζω Ασημακόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια. Αν είναι να πάρω τις θερμίδες τουλάχιστον να αξίζει!
Στο πορτατίφ συμφωνώ μικρές μερίδες υψηλές τιμές. Ακόμη και το παγωτό που λάνσαρε το καλοκαίρι, μέτριο
 

Pel

Member
Μηνύματα
816
Likes
4.412
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Στο La Maison τo σού φυστίκι είναι το γνωστό του, και είναι ανεπανάληπτο

Και έχει και ωραία ιστορία
La Maison: Πώς ο Θανάσης Τσαγκλιώτης έκανε την Καλλιθέα προορισμό για γλυκό | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αυτό το ζαχαροπλαστείο που ήταν παλιά στο ίδιο μαγαζί το θυμάμαι, και που προφανώς δούλευε η μητέρα του, όταν ήμουν μικρή λεγόταν "Μαρόν"
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.891
Likes
13.372
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Επειδή επανέρχεται ενίοτε η κουβέντα για προτάσεις χορτοφαγικών μαγαζιών, χθες πήγα στο Los V στον Κεραμεικό, το οποίο είναι ένα vegetarian-vegan εστιατόριο (λίγα είναι τα πιάτα που δε μπορούν να γίνουν σε vegan εκδοχή).

Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Νόστιμες γεύσεις, καλές τιμές και ατμοσφαιρικό περιβάλλον (θεωρώ είναι υπέροχο μαγαζί για ρομαντικό ραντεβού, άσχετα που εγώ πήγα με φιλενάδα μου).

IMG20250220215951.jpg


Υπέροχη η σαλάτα του Καίσαρα με τα χειροποίητα "nuggets", πεντανόστιμα τα χορτοφαγικά λαζάνια, πολύ ωραία τα μπιφτέκια μελιτζάνας με συνοδευτικά μπασμάτι και κοπανιστή από κάσιους (δυνατή!), ενώ ο κορμός σοκολάτας ήταν νόστιμος, αλλά όχι κάτι διαφορετικό/ξεχωριστό. Πάντα είναι ωραίος ένας κορμός.

Για τα παραπάνω συν δύο ποτήρια κρασί (δε τσιγκουνευτηκαν ποσότητα) πληρώσαμε κάτω από 25/άτομο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904
Μηνύματα
917.222
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
pgarcia25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom