Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

fotast

Member
Ευχαριστώ πολύ, φαίνεται πολύ ωραίο! Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη
Κοιτας και αυτην την λιστα...δεν έχει βέβαια πολλά στην τιμη που θέλεις...το da Bruno είναι διαχρονικό και καλό Ιταλικό...

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2024 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εισηγήσεις για ταβερνα με μουσική; :)
Αυτό μπήκα να ρωτήσω και εγώ! Θέλουμε να κλείσουμε κανένα ταβερνακι με μουσική και δεν γνωρίζω κανένα 🤣
Ρίξτε μια ματιά στην «Παλιά Αθήνα», νομίζω στο Πανγκράτι.
Δεν έχω άποψη για το φαγητό καθώς δε κατάφερα να πάω ακόμη, αλλά για τη μουσική εγγυώμαι, έχει πολύ ωραία σχήματα.

Evi_Stav

Member
Ρίξτε μια ματιά στην «Παλιά Αθήνα», νομίζω στο Πανγκράτι.
Δεν έχω άποψη για το φαγητό καθώς δε κατάφερα να πάω ακόμη, αλλά για τη μουσική εγγυώμαι, έχει πολύ ωραία σχήματα.
Είναι δίπλα στο σπίτι μου, το έχουμε χτίσει, οπότε θέλαμε κάτι διαφορετικό :lol:

Επίσης, τελευταία έχει ακριβύνει επικίνδυνα (αν και πάλι αξίζει)

Σε ευχαριστώ πάντως!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είναι δίπλα στο σπίτι μου, το έχουμε χτίσει, οπότε θέλαμε κάτι διαφορετικό :lol:

Επίσης, τελευταία έχει ακριβύνει επικίνδυνα (αν και πάλι αξίζει)

Σε ευχαριστώ πάντως!
Τελευταία όλα έχουν ακριβύνει επικίνδυνα, άστα να πάνε! 🤔
Μπορείς να τσεκάρεις το «Κουτούκι απομεσήμερο» που έχει καλά σχήματα, όπως και το «Αγροτικόν» που βλέπω όμως ότι είναι προς Περιστέρι.
Επίσης Πέμπτη βράδυ στο «Μονοπάτι» στο Ν. Ηράκλειο, παίζουν οι Ξηντάρηδες, εγγύηση!

fotast

Member
Οι κάτω περιφρονούμε τα ταβερνάκια...έχουμε πέσει με τα μούτρα στα γκουρμεδιάρικα και αστεράτα :haha: ...επομένως έρχονται οι από πάνω (διάβαζε @psilos3 ) και μας κάνουν προτάσεις...το είδαμε και αυτό...;)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Συγγνωμη αλλα το καρντασι ο @psilos3 μας κανει προτασεις για Αθηνα; Απο πού κι ως πού δηλαδη!!! 😜
Αφού έχει μια βδομάδα που ρώτησαν τα κορίτσια για ταβερνάκια με μουσική και δεν απαντάει κανένας σας. Ο Ψηλός απλά είπε να λάβει πρωτοβουλία, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι είστε ξενέρωτοι... :p

Οι κάτω περιφρονούμε τα ταβερνάκια
Αυτό λέω. Όλο κάτι εξωτικά, όλο κάτι γλυκοπωλεία της μοδός, όλο κάτι γκουρμεδιάρικα, έχετε ψωνιστεί μου φαίνεται και χάνετε το νόημα.:haha:

paefstra

Member
Αφού έχει μια βδομάδα που ρώτησαν τα κορίτσια για ταβερνάκια με μουσική και δεν απαντάει κανένας σας. Ο Ψηλός απλά είπε να λάβει πρωτοβουλία, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι είστε ξενέρωτοι... :p

Αυτό λέω. Όλο κάτι εξωτικά, όλο κάτι γλυκοπωλεία της μοδός, όλο κάτι γκουρμεδιάρικα, έχετε ψωνιστεί μου φαίνεται και χάνετε το νόημα.:haha:
Δεν ειναι ξενερωσια. Απλα δεν ειναι της ταξεως μας να απανταμε για λαικα καπηλεια.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Λαϊκό καπηλειό που έχει παλιά λαϊκά την παραμονή των Χριστουγέννων είναι και ο Ασβεστόλακος στο Μαρούσι, δίπλα στη Μητρόπολη. Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, στην Ανάσταση πηγαινοερχόμασταν, πρώτη φορά άκουσα τα μεταναστάσιμα. Η μαγειρίτσα τους κατώτερη της δικής μας που τη φάγαμε ανήμερα, τα ψητά τους καλά ήταν. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά δεν έχω πάει, καθημερινές μόνο. Ωραίος χώρος.
Για λεπτομέρειες πάρτε τους τηλέφωνο, δεν θα φωτιστείτε από το σάιτ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
MykytaBoris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom