χριστίναα95
Member
Ευχαριστώ πολύ. Ναι ναι, έχω εισιτήριο επιστροφήςΔεν θα έχεις πρόβλημα.΄Εχεις και εισιτήριο επιστροφής έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ πολύ. Ναι ναι, έχω εισιτήριο επιστροφήςΔεν θα έχεις πρόβλημα.΄Εχεις και εισιτήριο επιστροφής έτσι δεν είναι;
Καλό ταξίδι!Ευχαριστώ πολύ. Ναι ναι, έχω εισιτήριο επιστροφής
Ευχαριστώ πολύ. University of Chicago, κλασική φιλολογία (μεταπτυχιακό)Καλό ταξίδι!
Ποιο πανεπιστήμιο και κλάδος αν επιτρέπεται;
Καλές σπουδές!Ευχαριστώ πολύ. University of Chicago, κλασική φιλολογία (μεταπτυχιακό)
Έχει πάει σε κάποια από τις "απαγορευμένες" χώρες τύπου Σουδάν, Συρία, Λιβύη, Ιράν κλπ; Αν είναι έτσι δεν έχει δικαίωμα για ΕΣΤΑ και πρέπει να πάει για βίζα στην πρεσβεία. Δε θα το έπαιρνα και δεδομένο ότι θα απορριφθεί η αίτηση για βίζα.Καλησπέρα σας !!
Εχω ταξιδέψει 3 φορές τη τελευταία πενταετία με Esta χωρίς κάποιο πρόβλημα .Συγκεκριμενα οι τελευταίες 2 φορές ηταν το 2017 .
Έκανα μια αίτηση για τη μητέρα μου τον Ιανουάριο η οποία εγκρίθηκε αμέσως και σκόπευε να ταξιδέψει αρχές Απριλίου . Μια ημέρα πριν το ταξίδι εφοςον είχα κανει Τσεκ ιν ακυρώθηκε το Esta της .
Κανεις δε δεινει κάποια εξήγηση .Η πρεσβεία και το προξενείο λένε ότι τον λόγο τον ξέρουν μόνο οι αρμόδιοι του Esta . Πήραμε τηλ. στη Ουάσιγκτον και ενώ βρήκαν όλα τα παραπάνω που γράφω δεν μας έδωσαν εξηγήσεις .
Μας παρέπεμψαν στην πρεσβεία για βίζα .
Ξέρετε να εχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο ;;
Το πιο πιθανό φαντάζομαι ειναι να απορριφθεί και η αίτηση για βίζα ...;;;
Ευχαριστώ πολύ !!