Γεια σου Abel, πριν απο μερικες μερες ηρθε μαζι μου στην Αμερικη (Newark) συγγενης που ειχε ESTA. Το μονο που την ρωτησαν ειναι γιατι ηρθε στην Αμερικη και που θα μενει. Εδειξε τις κρατησεις απο τα ξενοδοχεια που θα μεινει σε 3 περιοχες της Αμερικης. Επισης, ζητησαν και το εισητηριο επιστροφης. Τιποτα αλλο. Οσο για τα τσιγαρα, ειχαμε μαζι μας 10 καπνους και οι 2 μαζι. Δεν ξερω ποιο ειναι το οριο, αλλα μας αφησαν να περασουμε. Τα πηραμε απο Ελβετια, οχι Αθηνα! Οσο για τα χρηματα μας ρωτησαν στην Ζυριχη ποσα εχουμε πανω μας. Ειχαμε περιπου 4.500$ η καθε μια. Δεν μας ειπαν κατι. Ελπιζω να σε βοηθησα.καλημερα και απο εμενα καινουργιος στο φορουμ.να πω οτι το βρηκα κατατοπιστηκοτατο.ο λογος που γραφω ειναι οτι την τεταρτη θα κανω το πρωτο μου ταξιδι στης ΗΠΑ και συγκεκριμενα στο chicago.την αιτηση εστα την εχω ετοιμη βγηκε αμεσος σε μερικα δεπτερολεπτα.ο αδελφος μου ειναι αμερικανος υπηκοος και ετσι θα εχω και σπιτη και αυτοκινητο.τωρα θελω να ρωτησω θα εχω ενα ποσο σε δολαρια οχι μεγαλο σε μετρητα και τα υποληπα στην καρτα μου θα εχω καποιο θεμα στους ελενχους.και ποσα τσιγαρα θα μπορω να εχω μαζη μου?υπαρχει περιπτωση να με στειλουν πισω,να μου ψαξουν το κινητο ? ο αδελφος μου λεει οτι την πρωτη φορα ουτε καν σε ρωτανε. εχω και εισητηριο επιστοφης 14 μερες θα ειναι η παραμονη μου
Last edited: