Μιχάλης Αυγέρης
New Member
Θέλω να πάω Ιρλανδία και είμαι Αλβανός με διαβατήριο με ταυτότητα ομογενούς μπορώ να πάω να κάτσω ένα μήνα και να γυρίσω;
Τι διαβατήριο έχεις δηλαδή? Αλβανικό η Ελληνικό? Εάν έχεις Αλβανικό θα πρέπει να πάρεις βίζα για την Ιρλανδία. Και μετά θα κάτσεις όσο ορίζει το όριο της βίζας.Θέλω να πάω Ιρλανδία και είμαι Αλβανός με διαβατήριο με ταυτότητα ομογενούς μπορώ να πάω να κάτσω ένα μήνα και να γυρίσω;
Δλδ έχει γερμανικό ή ισπανικό διαβατήριο; Και τι εθνικότητας είναι τελικά; Για να μπορέσουμε να λύσουμε τη σπαζοκεφαλιά.Ότι το διαβατήριο του βρίσκεται τρίτο σε ισχυρή θέση παγκοσμίως..
Εκτός ΕΕ @Sassenach77Δλδ έχει γερμανικό ή ισπανικό διαβατήριο; Και τι εθνικότητας είναι τελικά; Για να μπορέσουμε να λύσουμε τη σπαζοκεφαλιά.
Το δικό μου το διαβατήριο είναι 8ο σε ισχύ. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει.
Ναι, το αμόρε είναι νοτιοκορεατης. Αυτό μας το έδωσε στυγνα!Είναι Νότια Κορέα, σωστά?
Άμεση απάντηση: ΌχιΚαλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση παιδιά καθώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη πουθενά! Η εταιρία στην οποία εργάζομαι στην Ελλάδα έχει ένα έργο στην χώρα της Κροατίας. Εγώ θέλω να πάω για δουλειά εκεί αλλά το διαβατήριο μου είναι αλβανικό και η άδεια παραμονής μου δεν έχει βγει ακόμα περιμένω 6 μήνες μπορώ να ταξιδέψω στην Κροατία με την βεβαίωση η θα έχω θέμα? Παρακαλώ κάθε άμεση απάντηση θα ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια για εμένα!