Ηνωμένο Βασίλειο Ερώτηση σχετικά με easyJet προς Λονδίνο

echo2011

Member
Μηνύματα
2.399
Likes
3.587
Δε ξέρω γιατί να αναφέρει κάτι τέτοιο. Oρίστε τι λέει στην ιστοσελίδα της η easyjet για την επιβίβαση, που επιβεβαιώνει ότι παρέθεσα προηγουμένως:
Η easyJet εφαρμόζει σύστημα επιβίβασης με αυστηρή τήρηση της σειράς προτεραιότητας και, κατά συνέπεια, θα προσκληθείτε να επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος με την ακόλουθη σειρά: Ομάδα 1: Οι επιβάτες που έχουν προμηθευτεί Speedy Boarding
Ομάδα SA: Οι επιβάτες που χρήζουν ειδικής βοήθειας και οι οικογένειες (το πολύ 2 ενήλικες), οι οποίες έχουν τουλάχιστον ένα παιδί ηλικίας 5 ετών και κάτω.
Ομάδα 2: Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες



Για περισσότερα: Επιβίβαση | easyJet.com
Ναι και γω αυτά ξέρω από τις προηγούμενες φορές που ταξιδεψα με easyjet.. Πάντως όταν έκανα τη κράτηση και πριν κάνω online check in μου εστειλαν email για να προσθέσω τα στοιχεία μου και από κάτω έγραφε αυτά:


Αποφύγετε τις ουρές - παραδώστε τις αποσκευές σας και παραλάβετε την κάρτα επιβίβασής σας online!

Η online παράδοση αποσκευών και παραλαβή της κάρτας επιβίβασης διατίθεται για τις περισσότερες πτήσεις της easyJet ενώ, βάσει του νέου συστήματος επιβίβασης, όσοι επιβάτες προβούν σε αυτό θα μπορούν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο στην ομάδα A . Μπορείτε να παραδώσετε τις αποσκευές σας και να παραλάβετε την κάρτα επιβίβασής σας online οποιαδήποτε στιγμή από 60 ημέρες πριν από την πτήση σας έως και δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης σας.
Ελέγξτε την κράτησή σας στην My easyJet.com για να δείτε εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για την επόμενη πτήση σας. Μόλις παραδώσετε τις αποσκευές σας και παραλάβετε την κάρτα επιβίβασής σας online, εκτυπώστε τη δική σας κάρτα επιβίβασης και μεταβείτε απευθείας στην ασφάλεια αεροδρομίου κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
Σημείωση: Η παράδοση αποσκευών και η παραλαβή της κάρτας επιβίβασης online διατίθεται μόνο για επιβάτες με χειραποσκευές. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με παραδοτέες αποσκευές θα πρέπει να παραδώσετε τις αποσκευές σας και να παραλάβετε τις κάρτες επιβίβασής σας κανονικά στο αεροδρόμιο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.532
Μηνύματα
899.480
Μέλη
39.254
Νεότερο μέλος
DimiKl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom