• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ερώτηση προς Ρέθυμνο και άλλους καλοφαγάδες

Επόμενο Ταξίδι
κρητη
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Μετραω σαν φανταρος τις μερες αντιστροφα για το ταξιδι!!!
Μετα απο ερευνα στο site κατεληξα στα πρακατω εστιατορια για φαγητο

Χανια
Ταμαμ
Γραμπουσσα
Λεβεντης (πολυδιαφημισμενος με φοβιζει) θελω τα φωτα σας
τωρα σε κανα χωριο ολο και κατι θα ανακαλυψουμε...

Ρεθυμνο
Αλεκος
ο Κηπος της αρκουδενας?

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
λοιπον στα Χανια..
Ταμαμ για μεζεδακια
Μπουρακης στο Ακρωτηρι
Μητσος στο Ακρωτηρι
Μπαχαρ στο Σταυρό
Μοναστηρι στο Λιμανι
Γλωσιτσες στο Λιμανι
Ξηλουρης στο Λιμανι για ΨΑΡΙ
Θαλασσινο αγερι για ψαρι στα Ταμπακαρια ( ακριβο)
Αγγελικο του Φουρου στο Βασιλοπουλο(μακρια)
ΜποσαΝοβα για μπυρες στο Γερανι
Στου Ρουντι για μπυρα στο λιμανι πισω απο τα Νεωρια..
αυτα για την ωρα..
Στο Ρεθυμνο θα σου πει η Ευη..αλλα η αυλη της αρκουδενας ειναι ΤΟΠ!!!!!!!

onar

Member
Επόμενο Ταξίδι
υπο αναζήτηση...
Ταξίδι-Όνειρο
εκπληρώθηκε πάμε για άλλα
για Ρέθυμνο η Αυλή αλλα είναι ακριβό και αν θυμάμαι καλά και αν υπάρχει ακόμα, το Πρίμα Πλώρα με τραπεζάκια εκεί που σκάει το κύμα και φοβερες γαρίδες ούζου να θέλω να γλύψω το πιάτο:bleh:
εγώ μέχρι εκεί μπορώ να βοηθήσω καθώς δεν θυμάμαι τίποτα άλλο απο ονόματα, μόνο μπουκιές και τα κιλά που πήρα όσες φορές πάτησα Κρήτη:roll::haha:

Jiovanna

Member
Επόμενο Ταξίδι
I am working on it...
Λοιπόν θα μιλήσω για Χανιά και για εστιατόρια που επισκεφτήκαμε φέτος το καλοκαίρι:
ΚΑΡΥΑΤΙΣ (Ιταλικό), θα το βρεις στο παλιο λιμανι - ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!
Θαλασσινό αγέρι (για θαλασσινά φυσικά :bleh:) - ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!! (& με φοβερό σκηνικό)
Αντάρτης στο Θέρισσο (ταβέρνα) - Γνήσια Κρητική Κουζίνα, ΤΕΛΕΙΟ (δοκίμασε στάκα με αυγά, θα με θυμηθείς ;))!
Καρνάγιο στο παλιό λιμάνι - Να πω την αμαρτία μου το βρήκα αρκετά μέτριο...
Don Rosario (Ιταλικό κοντά στα Χανιά) - Ακριβό & δεν ενθουσιάστηκα με το φαγητό..

Να περάσετε τέλεια!!! :clap:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μετραω σαν φανταρος τις μερες αντιστροφα για το ταξιδι!!!
Μετα απο ερευνα στο site κατεληξα στα πρακατω εστιατορια για φαγητο

Χανια
Ταμαμ
Γραμπουσσα
Λεβεντης (πολυδιαφημισμενος με φοβιζει) θελω τα φωτα σας
τωρα σε κανα χωριο ολο και κατι θα ανακαλυψουμε...

Ρεθυμνο
Αλεκος
ο Κηπος της αρκουδενας?
Εμενα ψαχνεται ολοι ???? Ποιος μου ''εβγαλε το ονομα '' του καλοφαγα ?????

Renata ξερεις τιποτα ????:D:D
Και τα δυο του Ρεθυμνου ειναι σουπερ, μαλιστα ο Αλεκος εχει παρει βραβειο Ελληνικης κουζινας
Θα συμπληρωνα τη ''Κορυφη'' στη περιοχη Τρια Μοναστηρια στην εξοδο προς Εθνικη
Γνησια κουζινα και απιστευτη θεα στη πολη αρκει να πας προς το ηλιοβασιλεμα
Επισης το Γευσιπλους κατω απο το στρατοπεδο, και το ''Παρασυρη'' στο χωριο Πανορμος 20 χιλ απο τη πολη

Για τα χωρια στα Χανια δες τη ''δροσοσταλιδα'' και το Πλατανο στους Αρμενους Χανιων και φυσικα τη ταβερνα ''Κουμανδρος'' στις Καλυβες
Αν πας απογευμα θα ζητησεις την Ευα....τα υπολοιπα θα σου τα πει εκεινη..:clap::clap::clap::clap:

λοιπον στα Χανια..
Ταμαμ για μεζεδακια
Μπουρακης στο Ακρωτηρι
Μητσος στο Ακρωτηρι
Μπαχαρ στο Σταυρό
Μοναστηρι στο Λιμανι
Γλωσιτσες στο Λιμανι
Ξηλουρης στο Λιμανι για ΨΑΡΙ
Θαλασσινο αγερι για ψαρι στα Ταμπακαρια ( ακριβο)
Αγγελικο του Φουρου στο Βασιλοπουλο(μακρια)
ΜποσαΝοβα για μπυρες στο Γερανι
Στου Ρουντι για μπυρα στο λιμανι πισω απο τα Νεωρια..
αυτα για την ωρα..
Στο Ρεθυμνο θα σου πει η Ευη..αλλα η αυλη της αρκουδενας ειναι ΤΟΠ!!!!!!!
Ο κηπος της Αρκουδενας στην Επισκοπη Ρεθυμνου ειναι στην εξοδο προς Αργυρουπολης....ο.κ αξιζει

για Ρέθυμνο η Αυλή αλλα είναι ακριβό και αν θυμάμαι καλά και αν υπάρχει ακόμα, το Πρίμα Πλώρα με τραπεζάκια εκεί που σκάει το κύμα και φοβερες γαρίδες ούζου να θέλω να γλύψω το πιάτο:bleh:
εγώ μέχρι εκεί μπορώ να βοηθήσω καθώς δεν θυμάμαι τίποτα άλλο απο ονόματα, μόνο μπουκιές και τα κιλά που πήρα όσες φορές πάτησα Κρήτη:roll::haha:
Η ''Αυλη'' στη παλια πολη ειναι διαφορετικο εστιατόριο απο αυτο που αναφερει
η loulou
To Πριμα Πλωρα εχει χαλασει τη ποιοτητα δεν μου αρεσε τη τελευταια φορα που πηγα...ισως φταιει και ο καθημερινος κοσμος, που δεν βρισκεις τραπεζι ουτε με πολιτικο μεσον (πλακα κανω μη βαρατε ολοι μαζι )

PANAS3

New Member
καλο φαγητο

βρεθηκα στην κρητη για επαγγελματικο ταξιδι και μετα απο μια κουραστικη μερα βρεθηκα στασυνορα χανιων ρεθυμνησ ,πεινασμενοσ σαν λυκοσ..... θυμηθηκα οτι στην αθηνα κυκλοφορουσε πολυ η λεξη Αρκουδενα και ειπα να το ρισκαρω.Ρωτοντασ πασ στην πολη και βρεθηκα στον Κηπο τησ αρκουδενασ στην επισκοπη... καλα ο τυποσ που εχει την ταβερνα εχει ξεφυγει αποτισ υπεροχεσ γευσεισ...δοκιμασα την διασημη πλεον σαλατα τησ αρκουδενασ με τα 45 υλικα ηταν απιστευτη εμπειρια... εχω γυρισει ολο τον κοσμο αλλα τετοια σαλατα πουθενα μα και τα φαγητα ηταν ακρωσ εντυπωσιακα... οταν τον ρωτησα ποιο το μυστικο? μου ειπε ΄΄ εχεισ χρονο? ειπα ναι και βρεθηκα σε μια ομορφη φαρμα και σε εναν υπεροχο κηπο με προιοντα οικολογικησ συνειδισησ....ο ιδιοκτητησ τοησ ταβερνασ εχει πολυ μερακι και ειναι πολυ γνωστοσ μια και εχει παρει βραβεια και εχει τοποθετηθει απο διεθνησ καταλογουσ σαν την καλυτερη ταβερνα τησ ΚΡΗΤΗΣ . Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΗ ΒΡΑΝΑ

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Τι ακριβώς βραβεία έχει κερδίσει ο κήπος της Αρκουδένας?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Εμενα ψαχνεται ολοι ???? Ποιος μου ''εβγαλε το ονομα '' του καλοφαγα ?????

Renata ξερεις τιποτα ????:D:D
Και τα δυο του Ρεθυμνου ειναι σουπερ, μαλιστα ο Αλεκος εχει παρει βραβειο Ελληνικης κουζινας
Θα συμπληρωνα τη ''Κορυφη'' στη περιοχη Τρια Μοναστηρια στην εξοδο προς Εθνικη
Γνησια κουζινα και απιστευτη θεα στη πολη αρκει να πας προς το ηλιοβασιλεμα
Επισης το Γευσιπλους κατω απο το στρατοπεδο, και το ''Παρασυρη'' στο χωριο Πανορμος 20 χιλ απο τη πολη

Για τα χωρια στα Χανια δες τη ''δροσοσταλιδα'' και το Πλατανο στους Αρμενους Χανιων και φυσικα τη ταβερνα ''Κουμανδρος'' στις Καλυβες
Αν πας απογευμα θα ζητησεις την Ευα....τα υπολοιπα θα σου τα πει εκεινη..:clap::clap::clap::clap:

Ο κηπος της Αρκουδενας στην Επισκοπη Ρεθυμνου ειναι στην εξοδο προς Αργυρουπολης....ο.κ αξιζει

Η ''Αυλη'' στη παλια πολη ειναι διαφορετικο εστιατόριο απο αυτο που αναφερει
η loulou
To Πριμα Πλωρα εχει χαλασει τη ποιοτητα δεν μου αρεσε τη τελευταια φορα που πηγα...ισως φταιει και ο καθημερινος κοσμος, που δεν βρισκεις τραπεζι ουτε με πολιτικο μεσον (πλακα κανω μη βαρατε ολοι μαζι )
τη Δευτέρα του Πάσχα που μας πήγες; σε τριτοκοσμικό και δεν το αναφέρεις; πως το λέγανε;

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
τη Δευτέρα του Πάσχα που μας πήγες; σε τριτοκοσμικό και δεν το αναφέρεις; πως το λέγανε;
Αντωνιε δεν σε αναγνωριζω πλεον....ξεχασες το Μπακαλογατο ???

Που να το αναφερω αφου περυσι που εγραψα το ποστ ο Μπακαλογατος ηταν ''υποψια'' εστιατορίου ...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom