Καλημερα. Το θεμα ειναι πως κανω νεο Check-in ? Δεν μου εχει τετοια επιλογη.Έχεις ήδη κάνει check-in, φαντάζομαι. Θα πρέπει να κάνεις ξανά, βάζοντας τον νέο αριθμό ΑΤ και να λάβεις νέο boarding pass.
Καλημερα. Το θεμα ειναι πως κανω νεο Check-in ? Δεν μου εχει τετοια επιλογη.Έχεις ήδη κάνει check-in, φαντάζομαι. Θα πρέπει να κάνεις ξανά, βάζοντας τον νέο αριθμό ΑΤ και να λάβεις νέο boarding pass.
Δεν εχει καμια επιλογη να κανω αλλαγη στοιχείων. Επισης το Support της Easyjet 2 φορες εχω στειλει και ποτε δεν απανταει.Δεν έχω τη δυνατότητα να σου πω με σιγουριά (δεν έχω κάποιο ταξίδι με την easyjet σε αναμονή). Δοκίμασε να συνδεθείς στον λογαριασμό σου, να κάνεις τις αλλαγές και μετά ξανά check - in. Αλλιώς στείλε τα στοιχεία σου στο customer service.
Πάρε τηλέφωνο και ζήτησε να σου αλλάξουν τα στοιχεία ταυτότητας στο 211198 0013. Αν δε βρεις άκρη, ζήτα το στο αεροδρόμιο.Δεν εχει καμια επιλογη να κανω αλλαγη στοιχείων. Επισης το Support της Easyjet 2 φορες εχω στειλει και ποτε δεν απανταει.
Ελλαδα ειναι ? Γλωσσα ? Σε ευχαριστω πολυ.Πάρε τηλέφωνο και ζήτησε να σου αλλάξουν τα στοιχεία ταυτότητας στο 211198 0013. Αν δε βρεις άκρη, ζήτα το στο αεροδρόμιο.
Περίμενε, λες δηλαδη πως ειχες βαλει τον αριθμο ταυτότητας και μεταΚαι πως μπορω να το αλλξω αυτο ?
https://easyjet.numerointeractive.c...elp/booking/making-a-change&target_mode=popup Μπορείς να μιλήσεις και μαζί τους στο chat και στο Reason for Contact θα βάλεις Travel document queryΔεν εχει καμια επιλογη να κανω αλλαγη στοιχείων. Επισης το Support της Easyjet 2 φορες εχω στειλει και ποτε δεν απανταει.
Ειχα βαλει την παλια μου ταυτοτητα. Μετα απο 2 μηνες τωρα δηλαδη εβγαλε νεα επειδη ειχε γινει χαλια η αλλη. Στελνω τωρα στο chat. Ευχαριστω πολυ.Περίμενε, λες δηλαδη πως ειχες βαλει τον αριθμο ταυτότητας και μετα
https://easyjet.numerointeractive.c...elp/booking/making-a-change&target_mode=popup Μπορείς να μιλήσεις και μαζί τους στο chat και στο Reason for Contact θα βάλεις Travel document query
Την επόμενη φορά που θα κλείσεις εισιτήρια πήγαινε και άλλαξε επώνυμοΕιχα βαλει την παλια μου ταυτοτητα. Μετα απο 2 μηνες τωρα δηλαδη εβγαλε νεα επειδη ειχε γινει χαλια η αλλη. Στελνω τωρα στο chat. Ευχαριστω πολυ.
ΤΕΛΙΚΑ εβγαλα ακρη απο το chat μεσα σε 2 λεπτα. Χιλια ευχαριστω παιδια να ειστε καλα..
παιδια με την easyjet τι ακριβως παιζει??παω να κλεισω θεση και με χρεωνει !!!ποτε θα ειναι δωρεαν το booking ???Με την ταυτοτητα εισαι οκ
Μην κλείσεις θέση, θα σου δώσει δωρεάν οταν κάνεις το τσεκ ιν.παιδια με την easyjet τι ακριβως παιζει??παω να κλεισω θεση και με χρεωνει !!!ποτε θα ειναι δωρεαν το booking ???
ευχαριστω πολυ!!!!Μην κλείσεις θέση, θα σου δώσει δωρεάν οταν κάνεις το τσεκ ιν.