LIDA
Member
Ισχύει:xmas_lol:ερωτηση ισχθει οτι easy jet δεν εχεις αριθμο θεσης και καθεσαι οπου να ειναι??
Ισχύει:xmas_lol:ερωτηση ισχθει οτι easy jet δεν εχεις αριθμο θεσης και καθεσαι οπου να ειναι??
Επειδή το λες και το ξαναλές. Δεν έχεις ταξιδέψει ποτέ με εταιρεία που έχει αριθμημένες θέσεις; Αν είχες ταξιδέψει θα ήξερες ότι δεν υπάρχει πέρα δώθε. Μπαίνεις από την είσοδο, προχωράς και όπου βλέπεις το νούμερό σου κάθεσαι. Δεν έχει πέρα δώθε. Απορώ πού το είδες.Ναι, δεν εχει αριθμους θεσεων και ετσι μειωνεται το περα-δωθε μεσα στο αεροσκαφος ψαχνοντας το συγκεκριμενο νουμερο.
Δικιά μας είναι η εταιρία, ό,τι θέλουμε κάνουμε. Εσένα θα ρωτήσουμε;Υπαρχει λογικη εξηγηση γι' αυτο; Ξερει κανεις;
Το λέει και το nick σου αγαπητέ μου, ταλαιπωρία.. :xmas_mrgreen:παιδια στο Gatwick που πετάω με easyjet τι πρέπει να προσέξω, καπου διαβασα για ένα λεφορειάκι...
Σημειωτέων φτάνω 10 το βράδυ!
Οϊμέ! Βρε Πέτρο...πόσα θες να μας τρελάνεις πια;Ναι, δεν εχει αριθμους θεσεων και ετσι μειωνεται το περα-δωθε μεσα στο αεροσκαφος ψαχνοντας το συγκεκριμενο νουμερο.
Aν είσουν λίγο πιο αναλυτικός θα βοηθούσες πολύ:xmas_redface:Το λέει και το nick σου αγαπητέ μου, ταλαιπωρία.. :xmas_mrgreen:
Αναλυτικ-ή αλλά anyway...πλάκα κάνουμε...Aν είσουν λίγο πιο αναλυτικός θα βοηθούσες πολύ:xmas_redface:
Σκεφτόμουν για το national rail! Θέλω να πάω Liverpool Street Station και ξλερω οτι μετα τις 12 το μετρο κλεινει..οποτε αν αργησω λίγο, θα αναγκαστω να παρω ταξι μου είπαν...ενω το national rail βολεύει νομίζω..τι λέτε?Ασε τα λεωφορειακια και παρε αυτο