hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Το θέμα είναι η αντοχή στο χρόνο. Κυρίως το φως που συνήθως ξεπλένει τα χρώματα σε φωτογραφίες. Αυτό σε τι βαθμό το διασφαλίζουν δεν ξέρω
Εσύ λες εναν μεγάλο πίνακα που φαίνεται και σχεδόν 3D. Ε ωραίος είναι αλλά μάλλον άλλο πράγμα ψάχνει...χμ...ειχα βρει καταλαθος μια μερα στα IKEA μια φωτογραφια-ταπετσαρια-πινακα, δεν ξερω...κατι τετοιο. που ηταν μια κρεμαστη γεφυρα σε ζουγκλα. Η φωτο μου εφερε στο μαυλο αμεσως κατι εξωτικο. Η γυναικα μου ξετρελαθηκε και πηγαμε σπιτι αμεσως να μετρησουμε για να την παρουμε αλλα δεν μας εκατσε στις διαστασεις.
ψαξτο μηπως σου κανει. Δεν ηταν και πολυ ακριβη.
Seth Saith: The Enduring, Unveiled Genius of Raphaelκαι μ'άρεσε για να τη βάλω πίσω απο το γραφείο μου, ταπετσαρία τοίχου. Αλλά όσο έψαξα στο ίντερνετ δε τη βρήκα σε τεράστια ανάλυση για να φτιαχτεί ωραία. Ξέρει κανείς αν μπορώ να τη βρώ πουθενά τεράστια ανάλυση;
Ευχαριστώ πολύυυ!!Seth Saith: The Enduring, Unveiled Genius of Raphael
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/Sanzio_01.jpg
ειναι μεγαλουτσικη, αλλα δε τη λες τεραστια, θελει και τονωση χρωματων...και λιγο κοψιμο για να ειναι οπως την αλλη που βρηκες..( ειναι 3824χ2964 πιχελς)
παντως επειδη προκειται για πολυ γνωστο πινακα, θα τη βρεις ευκολα σε αφισα η μεγαλη εκτυπωση ωστε να την αγορασεις και μετα να φτιαξεις οτι 8ες
π.χ
Raphael - School of Athens, Canvas Print, Fine Art Print, or Poster
The School of Athens (Raphael) Posters at AllPosters.com
The School Of Athens Posters, Prints and The School Of Athens Art