• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Ερώτηση για υπερατλαντικό ταξίδι

kalatzo

Member
Επόμενο Ταξίδι
κέτσικαν, Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
μπόρα μπόρα!!
Γεια σας,

Ονομάζομαι Πέτρος και θέλω να ταξιδέψω κοντά στις 22 ιουλίου για τις Η.Π.Α και συγκεκριμένα για το seattle από Θεσσαλονίκη ή και Αθήνα.Το φθηνότερο εισιτήριο που βρίσκω είναι με την American Airlines(1099 ευρώ) από Θεσσαλονίκη.Αν όμως πληρώσω κάτι παραπάνω μπορώ να πετάξω και με την DELTA.Τι να κάνω..?Πρέπει να πληρώσω 100 ευρό παραπάνω περίπου..Είναι το πρώτο μου υπερατλαντικό ταξίδι και δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας..!

Traveller

Member
Όχι να μην δώσεις 100? παραπάνω... οι δύο εταιρίες που ανέφερες είναι στο ίδιο επίπεδο...

kalatzo

Member
Επόμενο Ταξίδι
κέτσικαν, Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
μπόρα μπόρα!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντησή σου.Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι λίγο άνετα,δεν με νοιάζει το φαγητό,οι τηλεοράσεις..κτλ Γιατί θα κάνω 9 ώρες πτήση και μετά 6.Θα περάσουν εντάξει οι 9 ώρες..??

Traveller

Member
Και οι δύο αυτές εταιρίες είναι μέτριες... πολύ άνετα δεν θα είσαι όποια και να διαλέξεις γιαυτό σου λέω πάρε την φτηνότερη... ρίξε αν μπορείς μια ματιά στους τύπους των αεροπλάνων και όπου δεις 767 απλά θα διαλέξεις το άλλο...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
δωσε 70-100Ε παραπάνω, ανάλογα πότε επιστρέφεις, κ πήγαινε με Air Canada-Lufthansa. αν θελεις κατι καλυτερο ακόμα ε τότε Alitalia ως Los Angeles και ανταποκριση απο κει. γυρω στα 200 παραπανω. αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις να θυμάσαι..

anikoum

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κυανή Ακτή
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος
Όχι να μην δώσεις 100? παραπάνω... οι δύο εταιρίες που ανέφερες είναι στο ίδιο επίπεδο...
Μήπως γνωρίζεις και μπορείς να μου πεις ποια εταιρεία ευρωπαϊκή θεωρείς καλύτερη και πιο άνετη για να πετάξει κανείς για Λατινική Αμερική?
Όπως και γενικότερα ποιές εταιρείες της Ευρώπης θεωρείς τις καλύτερες?

kalatzo

Member
Επόμενο Ταξίδι
κέτσικαν, Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
μπόρα μπόρα!!
Συγγνώμη και πάλι αλλά όπως είδα στο πρόγραμμα από την ενδιάμεση στάση, Ουγγαρία δηλαδή, πετάμε με τύπο αεροσκάφους 767..τόσο άσχημα είναι..??και από οτι είδα όλες οι πτήσεις της ΑΑ έχουν το συγκεκριμένο τύπο..!!

Traveller

Member
Ναι το 767 είναι παλιό αεροπλάνο και ειδικά αυτό της ΑΑ τα δείχνει τα χρόνια του...
Αυτό που λες δεν είναι ακριβές... η ΑΑ χρησιμοποιεί και 777 τα οποία είναι νεότερα και ελαφρώς καλύτερα από τα υπέργηρα 763 της...

Ο κανόνας πάντως λέει οτι οι Αμερικανικές εταιρίες πλην ίσως της Continental είναι πολύ χειρότερες από της Ευρωπαϊκές...

Και για να απαντήσω στο φίλο που ρωτάει για Ευρωπαικές εταιρίες που πηγαίνουν Λ.Αμερική, εγώ θεωρώ ότι οι Τούρκοι είναι ένα κλικ καλύτεροι από όλους, ειδικά τώρα που η πτήση τους για GRU είναι non stop ... μετά ακολουθούν όλοι οι άλλοι εκτός βέβαια από τους Ισπανούς που μεγάλη πτήση με αυτούς είναι σκέτο μαρτύριο... να γνωρίζεις ότι εκτός του σέρβις μιάς εταιρίας μεγάλο ρόλο παίζει ο τύπος και η παλαιότητα του αεροσκάφους...

_antonis_

Member
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντησή σου.Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι λίγο άνετα,δεν με νοιάζει το φαγητό,οι τηλεοράσεις..κτλ Γιατί θα κάνω 9 ώρες πτήση και μετά 6.Θα περάσουν εντάξει οι 9 ώρες..??
Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες αφού δεν έχω ταξιδέψει, αλλά η Δέλτα με ταλαιπώρησε πολύ. 1,73 είμαι και αδύνατος και πάλι δε χωρούσα...

AlexG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
φίλε η πτήση της American Που λες ειναι μεσω Βουδαπεστης (οπως σωστα ανέφερεσ) και το σκέλος SKG-BUD το κάνει η Malev Και όχι η American. Επίσης αν δεν απατόμαι η πτήση έχει και αναμονή 5 ώρες στο πήγαινε και 3 ώρες στο έλα (διορθωσε με αν κανω λάθος)

Προτιμοτερο είναι να δωσεις κατι παρπανω και να πας είτε με swiss ή με Lufthansa, εκτος βέβαια κι αν δε σε πειραζει η αναμονη στη Βουδα ή αν τα tickets για τις αλλες ειναι πολυ πιο ακριβα.

Οσον αφορα τη Delta, παλια αεροσκαφη, γερασμενα, και πραγματικα δεν ξερω αν η συγχώνευση με τη Northwest της εκανε καλο. Δεν τίθεται θέμα ασφαλείας, αλλα σίγουρα δεν είναι τόσο μοντέρνα όσο της Swiss, της Lufthansa ή της Αir France

AlexG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
Ο κανόνας πάντως λέει οτι οι Αμερικανικές εταιρίες πλην ίσως της Continental είναι πολύ χειρότερες από της Ευρωπαϊκές...
Εγω προσωπικά με την Continental δεν ειχα και πολυ καλες εμπειρίες: παλια αερσοκαφη, τηλεοραση στη μεση και στενα καθισματα. Ισως, επαναλαμβάνω, ίσως, απο αμερικάνικη να επέλεγα τα 777 της American -απο τη στιγμή που η United είναι ο,τι να ναι, όπως και η Delta-.

Οσον αφορά την TK, είμαι κι εγω "fan" της, ανευ δεύτερων σκέψεων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα