• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Ερώτηση για ταξίδι Λονδίνο με πρακτορείο

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλημέρα
Θέλω να πάω ένα ταξίδι στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα με τη γυναίκα και το γιο μου
Αυτό που χρειάζομαι είναι να μάθω, εάν υπάρχουν πρακτορεία που να αναλαμβάνουν να οργανώσουν το ταξίδι που επιθυμώ εγώ, στα μέτρα μου δηλαδή, με διάφορες εναλλακτικές επιλογές (σε διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια) και διευκολύνσεις πληρωμής (με δόσεις, με κάρτα, με μετρητά κλπ)
Δε με ενδιαφέρει το πακέτο απαραίτητα (δηλαδή η ομαδική εκδρομή με το προαποφασισμένο πρόγραμμα), εκτός αν το πακέτο είναι φτηνότερο από το μεμονωμένο-εξατομικευμένο ταξίδι και θα το συνιστούσατε ως περισσότερο συμφέρουσα λύση
Ρωτώ εσάς, γιατί πραγματικά έχω χαθεί στο διαδίκτυο και δε μπορώ να βρω 2-3 πρακτορεία που να κάνουν αυτή τη δουλειά, δηλαδή tailor made ταξίδια, και να συννενοηθώ μαζί τους
Παρακαλώ για τις προτάσεις σας, αν υπάρχουν, ώστε να ξεκινήσω την έρευνα μου
Σημείωση: Έχουμε ξαναπάει στο Λονδίνο, και πάνω κάτω ξέρουμε τις τιμές και το περιβάλλον γενικότερα. Όπως επίσης ξέρουμε και τι περίπου θέλουμε. Όμως ειλικρινά, δεν υπάρχει χρόνος για να ψάχνουμε στον ωκεανό και θα θέλαμε προτάσεις από επαγγελματίες, ώστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε επιλογές στα μέτρα μας
;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εχετε ξαναπαει Λονδινο και θελετε να βρειτε πρακτορειο και δεν μπορειτε κιολας; Τι ειναι δηλαδη αυτο που θελετε να κανετε και δεν σας κανουν τα κοινα πρακτορεια;

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλημέρα
Αυτό που χρειάζομαι είναι να μάθω, εάν υπάρχουν πρακτορεία που να αναλαμβάνουν να οργανώσουν το ταξίδι που επιθυμώ εγώ, στα μέτρα μου δηλαδή, με διάφορες εναλλακτικές επιλογές (σε διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια) και διευκολύνσεις πληρωμής (με δόσεις, με κάρτα, με μετρητά κλπ)
Αν έχεις προτάσεις να μου κάνεις ευχαρίστως να σε ακούσω :D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μσ ολα τα πρακτορεια το κανουν αυτο... εκτος κι αν εχεις extreme απαιτησεις...

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλημέρα
Ρωτώ εσάς, γιατί πραγματικά έχω χαθεί στο διαδίκτυο και δε μπορώ να βρω 2-3 πρακτορεία που να κάνουν αυτή τη δουλειά, δηλαδή tailor made ταξίδια, και να συννενοηθώ μαζί τους
Παρακαλώ για τις προτάσεις σας, αν υπάρχουν, ώστε να ξεκινήσω την έρευνα μου
τώρα? :p υπάρχει πρόταση? :D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μια επιτόπια έρευνα. Να πας από κοντά δηλαδή, να εξηγήσεις ακριβώς τη κατάσταση, τι πράγματα θέλεις και να πάρεις μια προσφορά. Στην ανάγκη και από δυο ή τρία διαφορετικά πρακτορεία. Όλα τα πρακτορεία έχουν τη δυνατότητα αν δεν κάνω λάθος να σου κλείσουν οργανωμένο- ατομικό ταξίδι- εννοώ χωρίς γκρουπ- και να συμπεριλάβουν διαμονή-αεροπορικά και κάτι παραπάνω που θα θελήσεις.

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ωραία, χαίρομαι που ισχύει αυτό

Μπορώ όμως να έχω τα ονόματα μερικών πρακτορείων αξιόπιστων, ώστε να κάνω την έρευνα μου?

Αυτό εξηγώ από το πρώτο μήνυμα μου. Ότι στο διαδίκτυο έχω χαθεί!

Και ρωτώ εσάς που έχετε πρόσβαση στην πληροφορία, και στο χώρο, να με κατευθύνετε για να ξεκινήσω από κάπου!

:clap:

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
στο Λαύριο μένω

τώρα που εξήγησα που μένω, τι θέλω, ποιός είμαι και τι ζητώ και γενικότερα από που κρατάει η σκούφια μου, θα μου πει κάποιος κανέναν αξιόπιστο τουριστικό πρακτορείο να δοκιμάσω? :clap:

αν φυσικά θέλει :haha:

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κοιτα επειδη εισαι καινουριος εδω δεν ξερεις το χιουμορ και το στυλ μας ..ειμαστε τρελιαρηδες:)
Επισης δεν ξερεις -και ειναι ευλογο- οτι οι λεξεις :θελω να παω με πρακτορειο ειναι λιγο τζιζ εδω μεσα:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom