Ερώτηση για Ινδία

Θεωρώ ότι είμαι στη σωστή κατηγορία. Διαβάζω εδώ και λίγες μέρες τις ταξιδιωτικές εμπειρίες διαφόρων χρηστών από την Ινδία. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι: Ολοι μα όλοι, πήγαν στις ίδιες πόλεις, τις οποίες εγώ τουλάχιστον αγνοούσα μέχρι τώρα και την ύπαρξή τους, και κανείς μα κανείς δεν έχει πάει στη Βομβάη και στην Καλκούτα, που είναι δύο τεράστιες πόλεις και πασίγνωστες. Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό? Υπάρχει κάποιος λόγος?

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Ψάξε και στις γενικές πληροφορίες όχι μόνο στις ιστορίες. Είναι αρκετά μέλη που έχουν πάει και Νότια αλλά και Βόρεια μπορεί εκεί να βρεις κάτι. Προσωπικά ο μόνος λόγος που δεν πήγα είναι η έλλειψη χρόνου. Η Ινδία είναι τεράστια και λόγω έλλειψης χρόνου πρέπει να επιλέξεις. Το Ρατζαστάν είναι μια περιοχή με μεγάλο ενδιαφέρον και συνδυάζεται εύκολα με Ακρα για το Ταζ και Δελχι. Θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να πάω και νότια (αυτά τα Άνταμαν μου έχουν γίνει απωθημένο) αλλά και βόρεια. Δεν τα βρήκα δηλαδή λιγότερο ενδιαφέροντα.

_antonis_

Member
Θεωρώ ότι είμαι στη σωστή κατηγορία. Διαβάζω εδώ και λίγες μέρες τις ταξιδιωτικές εμπειρίες διαφόρων χρηστών από την Ινδία. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι: Ολοι μα όλοι, πήγαν στις ίδιες πόλεις, τις οποίες εγώ τουλάχιστον αγνοούσα μέχρι τώρα και την ύπαρξή τους, και κανείς μα κανείς δεν έχει πάει στη Βομβάη και στην Καλκούτα, που είναι δύο τεράστιες πόλεις και πασίγνωστες. Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό? Υπάρχει κάποιος λόγος?
Εγώ με την παρέα πήγαμε και Βομβάη πάντως.
Το θέμα είναι πόσες μέρες έχεις και τι θες να συμπεριλάβεις ή τι γίνεται με το κόστος επίσης. Εξαρτάται. Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος λόγος. Οπότε φτιάχνεις το πρόγραμμα που θες σύμφωνα με τις προτεραιότητές σου και πράττεις αναλόγως. Αν μπορείς να ξεκινήσεις απο βόρεια και να καταλήξεις Βομβάη, θα ήταν το καλύτερο. Δε μείναμε πολύ στη Βομβάη, 2-3 βράδια ήταν, αλλά φυσικά άξιζε και με το παραπάνω!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εγώ πήγα Βομβάη, από την πρώτη φορά που πήγα Ινδία και μου άρεσε πάρα πολύ. Καλκούτα δεν πήγα καμία φορά διότι είναι μακριά από τα άλλα αξιοθέατα που ήθελα, αλλά οσονούπω κι αυτή.

Αλλά ναι, η απάντηση στην πολύ λογική σου ερώτηση είναι "απόσταση vs χρόνος". Εδώ εγώ που πήγα πολλές εβδομάδες τη δεύερη φορά, στην Καλκούτα δεν πρόλαβα να φτάσω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom