οκ - ευχαριστώ πολύ!η τελευταία στην αγ. Παρασκευή κοντά στα αρχαία. ρώτα θα σου πουν.
η ταβέρνα είναι μία δεν έχει άλλη. νομίζω "πανόραμα".
οκ - ευχαριστώ πολύ!η τελευταία στην αγ. Παρασκευή κοντά στα αρχαία. ρώτα θα σου πουν.
η ταβέρνα είναι μία δεν έχει άλλη. νομίζω "πανόραμα".
Ακούγεται τέλειο! κριμα που δεν θα είμαι εκει τότε!Οσοι βρεθητε στα Χανια μη χασετε με τιποτα τον 'Αγροτικο Αυγουστο'' που θα διαρκεσει μεχρι τις 8/8
Εκθεσιακα περιπτερα στο παλιο λιμανι με ντοπια προιόντα απο κρασι, τσικουδια, κεραμικα,γλυκα,ξυλογλυπτα, και γενικα οτι παραγει το νησι απο ντοπιους εκθετες
Μη περαλειψετε να αγορασετε τα καλιτσουνακια που ψηνονται μπροστα σας και τα παιρνετε στο χερι
Τυχερη renata που μενεις διπλα.....αν παω την επομενη εβδομαδα θα εχετε και φωτορεπορταζ.....
Ας οψονται τα κλειστα βενζιναδικα !!!!
Δεν ξερω αν δωσουν παραταση και ελέω απεργιας δεν εχει τον αναμενόμενο κοσμο.....αλλα φωτο θα εχω οσονούπωΑκούγεται τέλειο! κριμα που δεν θα είμαι εκει τότε!
οκ! να περάσεις καλά και να αποθανατίσεις τα πάντα!Δεν ξερω αν δωσουν παραταση και ελέω απεργιας δεν εχει τον αναμενόμενο κοσμο.....αλλα φωτο θα εχω οσονούπω
Καλησπέρα σας,
είμαι ολοκαίνουργια στην παρέα και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα
Το καλοκαίρι έφτασε (εδώ και 2 μήνες ), η άδεια πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε να κατέβουμε όπως κάθε χρόνο στην Κρήτη. Φέτος αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το Ελαφονήσι. Η βάση μας θα είναι στο Ηράκλειο και σκεφτόμαστε να κάνουμε μια εκδρομή προς το Ελαφονήσι και να αφιερώσουμε 2 μερούλες στην μαγευτική αυτή (όπως έχουμε ακούσει παραλία)!
Παίρνω το θάρρος λοιπόν να ζητήσω τα φώτα σας για κάποια βασικά θεματάκια όπως διαμονή (Κίσσαμος; Παλαιοχώρα; - υπόλοιπες προτάσεις δεκτές )
Είναι προσβάσιμο; ο δρόμος είναι καλός; Ποιες κοντινές παραλίες θα άξιζε να επισκεφτώ?
Εν αναμονή πληροφοριών λοιπόν... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Και εγώ φέτος θα κάνω διακοπές Νότια Χανιά και Νότιο Ρέθυμνο. Είμαι απο Ηράκελιο όμως και αφού η βάση σου θα έίναι εκεί σου προτυείνω τις με΄ρες που θα είσαι να επισκεφτείς και μερικές νότιες παραλίες του Ηρακλείου.
Αυτές είναι "αγιοφαραγγο", "ληστής", "βοιδοματης","κουδουμάς","λούτρα"...και αν συνεχίσω θα γράψω καμία παράγραφο ακόμη. Μπορείς να δεις στο εξής σάιτ:
Κρητικές Παραλίες - Ηράκλειο
Να περάσεις τέλεια!!
H ροζ αμμος στη παραλια ειναι σκονη απο σπασμενα κοχυλια, ροζ αμμο επισης θα δεις και στη λιμνοθαλασσα του μπαλουΠήγα στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας Ελαφονήσι και έμεινα ενθουσιασμένη! Όχι μόνο από την φυσική ομορφιά του τοπίου και τον υπέροχο βυθό, αλλά και από την αξιοπρεπέστατη παρουσία του δήμου Ινναχωρίου που έχει αναλάβει τη διαχείριση της παραλίας. Παρέχει ,λοιπόν, 2 καντίνες με λογικές τιμές και τραπεζάκια στη σκιά για να κάτσεις, ομπρελοκαθίσματα (7 ? το σετ 2 ξαπλώστρες + ομπρέλα) και το βασικότερο αποδυτήρια και πολύ πολύ καθαρές τουαλέτες. Έχει αρκετό προσωπικό που καθαρίζει τις τουαλέτες συνέχεια και τα τραπεζάκια κλπ. Έμεινα ενθουσιασμένη από την παραμονή μου εκεί και θα έδινα ακομα και συγχαρητήρια στον δήμο. Αν δεν υπήρχαν και κάποιοι ανεγκέφαλοι που μάζευαν και την προστατευόμενη ροζ άμμο, νομίζω θα ήταν τέλεια....
Φιλη μου το να παω σε παραλια και να δω τις εικονες που περιγραφεις ειλικρινα ειναι οτι χειροτερο μπορει να μου τυχει.....@rethimno
Είναι πολύ ιδιαίτερη και ενδεχομένως να "αναπλάθεται" η ροζ άμμος.
Αλλά εμένα με εκνευρίζει πολύ αυτή η ασέβεια προς το περιβάλλον και προς τους άλλους! Ειδικά στην Χρυσή που πήγα προ 10ημέρου και έχει γίνει μια απέραντη τουαλέτα (με το συμπάθειο κιόλας) από τους δεκάδες κατασκηνωτές! Η αγάπη προς τη φύση δεν εκδηλώνεται με την κατασκήνωση στα προστατευμένα μέρη, αλλά με την σύνεση να μην ξεδιπλώνεις όλο το χαρτί τουαλέτας και μετά αυτό να κάνει βόλτες στο κατά τα άλλα πανέμορφο νησί. Για να μην μιλήσω για πλαστικά μπουκάλια και καφέδες... Παρόμοια κατάσταση και στην Πρέβελη δυστυχώς..
πολλά συγχαρητήρια στον δήμο!Πήγα στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας Ελαφονήσι και έμεινα ενθουσιασμένη! Όχι μόνο από την φυσική ομορφιά του τοπίου και τον υπέροχο βυθό, αλλά και από την αξιοπρεπέστατη παρουσία του δήμου Ινναχωρίου που έχει αναλάβει τη διαχείριση της παραλίας. Παρέχει ,λοιπόν, 2 καντίνες με λογικές τιμές και τραπεζάκια στη σκιά για να κάτσεις, ομπρελοκαθίσματα (7 ? το σετ 2 ξαπλώστρες + ομπρέλα) και το βασικότερο αποδυτήρια και πολύ πολύ καθαρές τουαλέτες. Έχει αρκετό προσωπικό που καθαρίζει τις τουαλέτες συνέχεια και τα τραπεζάκια κλπ. Έμεινα ενθουσιασμένη από την παραμονή μου εκεί και θα έδινα ακομα και συγχαρητήρια στον δήμο. Αν δεν υπήρχαν και κάποιοι ανεγκέφαλοι που μάζευαν και την προστατευόμενη ροζ άμμο, νομίζω θα ήταν τέλεια....