panlek30
Member
Καλησπερα! Ster στο Μαρουσι δεν υπαρχουν! Αν εννοεις τα Village ειναι στη Νερατζιωτισσα!
Last edited:
Μπορεί να είναι ταξιδιώτης/τουρίστας στην ΑθήναΤο φορουμ παντως αφορα ταξιδια... Η ερωτηση σου ειναι λιγο ακυρη!
Σωστο!Μπορεί να είναι ταξιδιώτης/τουρίστας στην Αθήνα
Δεν ξέρω, το έψαξα στις οδηγίες του google maps και λέει να πάρεις το 550, από τη στάση "Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών" που είναι επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Κατεβαίνεις στη στάση "Διασταύρωση Μελισσίων" που είναι κοντά στην αρχή της Λ. Πεντέλης. Κοίταξε εδώ.καποιος καμια βοηθεια; πως παω απο κολωνακι στο μαρουσι οδο πεντέλης ;οχι με αυτοκινητο
Θες και λεωφορείο μετά, το Α7. Που όλη η διαδρομή με το λεωφορείο είναι ουσιαστικά. Δες εδώ. edit Παίζει να έβαλα και λάθος λινκ, νομίζω το διόρθωσα τώρα.μετρο δεν παει παιδια;
Το google maps είναι φίλος σου. Γιατί δεν το χρησιμοποιείς με τη βοήθεια των λινκς που σου δίνει η @HummingBird ? Θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Εγώ πάντως στη θέση σου (άγνοια της περιοχής και της Αθήνας γενικότερα, από ό,τι κατάλαβα) θα έπαιρνα ταξί.μετρο δεν παει παιδια;
Δεν πάει το άτιμο παντού.Και με τον ρυθμό που το φτιάχνουνε δεν το βλέπω να πηγαίνει σύντομα.Πάντως η καινούρια γραμμή(στα χαρτιά είναι ακόμη) θα πηγαίνει Κολωνάκι-Μαρούσι και πιθανόν αρκετά κοντά εκεί που θέλεις.μετρο δεν παει παιδια;