• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ερωτηση για ακυρωση ξενοδοχειου λογω καλυτερης τιμης σε αλλο

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Εχω κλεισει μεσω του hotels.com πριν κανενα 2μηνο και εχουν κρατηθει απο την καρτα μου για διαμονη στις 18-20/4. Βρηκα στο booking διαφορα 50 ευρω. Και οκ δεν ειμαι και αξεστος, αλλα γιατι αν μπορω να κανω ακυρωση και αλλαγη απο αλλο site να μην τα φαω! Παιδια γινετε? Σας γραφω τι γραφει στην κρατηση μου

Πολιτική Ακύρωσης

Κατανοούμε ότι μερικές φορές τα σχέδια δεν πραγματοποιούνται. Δεν χρεώνουμε τέλη σε περίπτωση αλλαγών ή ακύρωσης. Ωστόσο, αυτό το ξενοδοχείο (Hotel Griso) επιβάλλει το παρακάτω πρόστιμο στους πελάτες για τους οποίους υποχρεούμαστε να περάσουμε: Οι ακυρώσεις ή οι αλλαγές που γίνονται μετά τις 12:00 πμ (Central European Standard Time) στις 17 Απρ 2009 υπόκεινται σε πρόστιμο 1 διανυκτέρευσης & φόρων. Το ξενοδοχείο δεν επιστρέφει χρήματα σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης.Παρακαλούμε σημειώστε: οι ημερομηνίες παρουσιάζονται υπό μορφή ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ

Πρόσθετες Πληροφορίες ακύρωσης
Παρακαλούμε σημειώστε ότι, εάν κάνετε αλλαγές στην κράτησή σας, αυτές μπορεί να επιφέρουν χρεώσεις, λόγω πολιτικής και διαθεσιμότητας.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Vaggelakos, σε χάσαμε!

Το Hotels.com έχει χρεώσει ήδη την πιστωτική σου?
Γιατί αν το έχει κάνει, τα τηλέφωνα που θα κάνεις στο τηλεφωνικό τους κέντρο για την ακύρωση της κράτησης μπορεί νά ξεπεράσουν τα 50 Ευρώ που πας να γλιτώσεις!

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Vaggelakos, σε χάσαμε!

Το Hotels.com έχει χρεώσει ήδη την πιστωτική σου?
Γιατί αν το έχει κάνει, τα τηλέφωνα που θα κάνεις στο τηλεφωνικό τους κέντρο για την ακύρωση της κράτησης μπορεί νά ξεπεράσουν τα 50 Ευρώ που πας να γλιτώσεις!
Την χρεωσε μετα απο καμια 25αρια μερες απο τοτε που εκανα την κρατηση. Τωρα το εχω πληρωσει. Γι'αυτο ρωταω αν γινετε ,για το κατα ποσο θα επιστραφουν τα χρηματα στο λογαριασμο. Εννοειται χωρις τηλεφωνα. Αν ειναι ετσι δεν μπαινω στην διαδικασια. Απλα αν ειναι δυνατο απο την σελιδα να ακυρωσω και μετα να επιστραφουν , θα το κανω. Δεν ξερω γι'αυτο ρωτησα, αν γνωριζει κανεις και το εχει ξανακανει

fotast

Member
Τό βασικό είναι άν έχει ήδη χρεωθεί ή πιστωτική κάρτα από το hotels.com ή ή χρέωση θά γινόταν από τό ξενοδοχείο στήν άφιξη ή αναχώρηση.
Δέν ξέρω πώς γίνεται στό hotels.com,πάντως σέ άλλο site(www.hrs.de) όπου σαφώς αναφέρει ότι ή κάρτα είναι γιά εγγύηση μόνον καί ή τελική χρέωση γίνεται από τό ξενοδοχείο,ακύρωσα πρίν από τό μεσημέρι τής προηγούμενης ημέρας(όπως αναφέρεις παραπάνω) χωρίς κανένα πρόβλημα καί χωρίς κανένα πέναλτι.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
οτι κλείνομε δεν το ακυρώνομε .....
το κόβω άκυρο !!!!!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
αν μπεις στο Hotels.com κάπου βγάζει ακύρωση κράτησης, βάζεις τον κωδικό κράτησης και κάνεις τη δουλειά σου φαντάζομαι..

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Την χρεωσε μετα απο καμια 25αρια μερες απο τοτε που εκανα την κρατηση. Τωρα το εχω πληρωσει. Γι'αυτο ρωταω αν γινετε ,για το κατα ποσο θα επιστραφουν τα χρηματα στο λογαριασμο. Εννοειται χωρις τηλεφωνα. Αν ειναι ετσι δεν μπαινω στην διαδικασια. Απλα αν ειναι δυνατο απο την σελιδα να ακυρωσω και μετα να επιστραφουν , θα το κανω. Δεν ξερω γι'αυτο ρωτησα, αν γνωριζει κανεις και το εχει ξανακανει
Γι' αυτό σε ρώτησα γιατί ξέρω ότι το Hotels.com χρεώνει την πιστωτική και όχι το ξενοδοχείο.
Στην διαδικασία ακύρωσης δεν εξελίσσονται πάντα ομαλά τα πράγματα γι' αυτό καλύτερα πήγαινε να διαβάσεις ξανά από την αρχή τους όρους κράτησης του Hotels.com πριν το κάνεις. Πολλές τέτοιες μηχανές επιβάλλουν και πρόστιμο κατά την ακύρωση κράτησης ή μπορεί η κράτηση να ήταν προσφορά και να μην γίνεται επιστροφή χρημάτων από το Hotels. Μην κοιτάς μόνο την πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
οτι κλείνομε δεν το ακυρώνομε .....
το κόβω άκυρο !!!!!
Και συμφωνώ με την renata!
Ότι κλείνουμε δεν το ακυρώνουμε έτσι εύκολα για 50 Ευρώ ειδικά αν έχει χρεωθεί η κάρτα!
Σκέψου ότι η επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται αυτόματα από το σύστημα αλλά την αναλαμβάνει το λογιστήριο και αυτό απαιτεί εργασία!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ακριβώς, θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια.

Σύμφωνα με την πολιτική κράτησης, όλα μπορούν να γίνουν ομαλά με την ακύρωση να γίνεται χωρίς πέναλτι και με το ποσό να σου επιστρέφεται στην κάρτα σε καμιά 25αριά μέρες (όσο έκαναν να σε χρεώσουν υπολόγιζε, γιατί αυτή τη φορά απαιτούνται και άλλες λογιστικές διαδικασίες). Όλα αυτά όμως, εφόσον πάνε όλα ομαλά, αν δεν πάνε; Άντε να τρέχεις να τα διορθώσεις...μη σου βγει και το ταξίδι ξινό, ε;

Εάν είχες κάνει κράτηση χωρίς προπληρωμή, θα σου έλεγα οκ, αλλά τώρα θεωρώ ότι είναι παρακινδυνευμένο και δεν αξίζει τον κόπο.

fotast

Member
Επειδή έχει γίνει ήδη ή χρέωση,πιστεύω ότι δέν αξίζει τόν κόπο γιατί ή διαδικασία επιστροφής θά είναι αργή και σέ περίπτωση πού θά απαιτηθούν εξηγήσεις/διευκρινήσεις τότε τό κόστος καί τό άγχος θά "φάει"τά 50,00 ΕΥΡΩ τής διαφοράς.

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Απλα εμαθα απο ενα φιλο μου οτι εχει ακυρωσει απο το συγκεκριμενο και του επιστρεψανε κανονικα τα χρηματα στο λογαριασμο του. Απλα δεν εγινε αμεσως αλλα σε καμια 20αρια με 25αρια μερες. Ολα αυτα χωρις να τους καλεσει τηλεφωνικα. Στη σελιδα στα ακυρωτικα λεει οτι δεν χρεωνουν τελη απο το site, και οτι απο το ξενοδοχειο χρεωνουν 1 μερα διαμονης σε περιπτωση που ακυρωσεις μια μερα πριν την αφιξη(εννοω οτι εχω κλεισει 18 με 20/4 και αν ακυρωσω μετα τις 17/04 χρεωνομαι μια μερα-για πιο πριν απο αυτη την ημερομηνια αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν χρεωνομαι). Τους εστειλα mail ρωτωντας τους αν θα μου επιστρεψουν τα χρηματα και ποτε.

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Απλα εμαθα απο ενα φιλο μου οτι εχει ακυρωσει απο το συγκεκριμενο και του επιστρεψανε κανονικα τα χρηματα στο λογαριασμο του. Απλα δεν εγινε αμεσως αλλα σε καμια 20αρια με 25αρια μερες. Ολα αυτα χωρις να τους καλεσει τηλεφωνικα. Στη σελιδα στα ακυρωτικα λεει οτι δεν χρεωνουν τελη απο το site, και οτι απο το ξενοδοχειο χρεωνουν 1 μερα διαμονης σε περιπτωση που ακυρωσεις μια μερα πριν την αφιξη(εννοω οτι εχω κλεισει 18 με 20/4 και αν ακυρωσω μετα τις 17/04 χρεωνομαι μια μερα-για πιο πριν απο αυτη την ημερομηνια αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν χρεωνομαι). Τους εστειλα mail ρωτωντας τους αν θα μου επιστρεψουν τα χρηματα και ποτε.
Χωρις να το ακυρωσω ακομα τους εστειλα ενα mail λεγοντας τους οτι και καλα θα χρειαστει να το ακυρωσω και τι θα γινει σχετικα με τα λεφτα που μου εχουν κρατηθει και αν και ποτε θα μου επιστραφουν. Μου απαντησαν οτι αν το ακυρωσω στις 17/04 και μετα(ενω ειναι για 18/04-20/04)θα χρεωθω μια νυχτα, ειδαλλως αν το ακυρωσω πριν τις 17 δεν χρεωνομαι τιποτα και τα λεφτα επιστρεφονται σε ενα διαστημα εντος 30 ημερων. Οποτε το σκεφτομαι.....!!! Ξαναλεω δεν εχει να κανει με τα 54 ευρω που βγαινω κερδισμενος αλλα με το οτι γιατι αφου μπορω χωρις "απωλειες" να μην εκμεταλευθω και τα χαλασω εκει αλλιως. Πιστευω πως οτι εξοικονομουμε αυτην την εποχη με εξυπνες λυσεις ειναι καλο. Απλα συνηθως δεν μπαινουν οι περισσοτεροι στο κοπο. Δεν χαριζω καστανα σε κανενα. Γιατι αλλωστε? Οταν μου τα παιρνουν ειναι καλα?!!! Σοβαρα τωρα αν δεν ηταν σοβαρο site δεν θα εμπαινα στη διαδικασια ακυρωσης. Αλλα επειδη ειναι αξιοπιστο πιστευα απο την αρχη οτι δεν θα ειχα προβλημα....απλα ηθελα την πληρη επιβεβαιωση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom