Καλησπερα! Πρωτη φορα γραφω, οποτε συγνωμη αν κανω καποιο λαθος. Θα ηθελα καποιες πληροφοριες για ενα τετραημερο που σκοπευω να παω τον Σεπτεμβριο. Γενικα ειδα αρκετα καλες τιμες απο Θεσσαλονικη για Χιρονα τον Σεπτεμβριο και τον Οκτωβριο με την ryanair. Οποτε, μιας και ειναι η πρωτη φορα που ταξιδευω καπου θα ηθελα να παω προετοιμασμενη. Απ'οτι ειδα η ryanair εχει πτησεις για Χιρονα εμεις ομως θελουμε να μεινουμε στην Βαρκελωνη. Συμφερει κατι τετοιο η ειναι προτιμοτερο να πεταξουμε απ'ευθειας για Βαρκελωνη? (κατι το οποιο κοστιζει παραπανω απο τα διπλασια) Γενικα πως ειναι η συγκοινωνια? Ποσο κοστιζει το τρενο/λεοφωρειο για Βαρκελωνη. Η πτηση εχει αφιξη το μεσημερι οποτε οι ωρες δε θα ειναι προβλημα φανταζομαι. Δρομολογια θα υπαρχουν.
Αυτα που θελω να μαθω κυριως ειναι για την ryanair. Τι πρεπει να προσεξω κατα την κρατηση? Πιθανες εξτρα χρεωσεις? Επισης δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει με τις χειραποσκευες! Τι πρεπει να κανω? Για βαρος κλπ εννοω. Θα μου φτασουν τα 8-10 κιλα? Και πολυ περισσοτερο περα απο τα κιλα θα φτασουν οι διαστασεις? Σαν μικρες μου φαινονται. Υγρα, καλλυντικα αρωματα κλπ επιτρεπονται? Σας ευχαριστω!!
Αυτα που θελω να μαθω κυριως ειναι για την ryanair. Τι πρεπει να προσεξω κατα την κρατηση? Πιθανες εξτρα χρεωσεις? Επισης δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει με τις χειραποσκευες! Τι πρεπει να κανω? Για βαρος κλπ εννοω. Θα μου φτασουν τα 8-10 κιλα? Και πολυ περισσοτερο περα απο τα κιλα θα φτασουν οι διαστασεις? Σαν μικρες μου φαινονται. Υγρα, καλλυντικα αρωματα κλπ επιτρεπονται? Σας ευχαριστω!!