Chrikkyyyyyyyyyyyyy, έφυγες και δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ!!!!!!!!!!!!
Να περνάς απίθανα (και μην τα πατάς τα καημένα, σχιστομάτικα κατσαριδάκια!!! Αλλιώς θα μεταμορφωθούν σε αρουραίους και θα μετοικήσουν σε Νέα Υόρκη!!!...)
λοιπόν, αγαπητοί μου συμφορουμίτες, τζάμπα η διαφήμιση που κάνει το site στα συμπαθή κατσαριδάκια... ούτε ένα δεν έχω δει so far! αίσχος χεχε!
κατα τα αλλα, ειμαι 2 μέρες εδώ... ειναι μία πολυσυλλεκτική πόλη, με πραγματικό ενδιαφέρον, άσχετα με το αν σου αρέσει ή όχι αυτό που αντικρύζεις κάθε στιγμή...
με πολλές αντιθέσεις βέβαια... τη μία στιγμή μπορείς να χαθείς στα στενάκια της chinatown με τους πάγκους, τις μυρωδιές και το street food και την άλλη να βρεθείς στην πολυτέλεια της siam, με τα πολυκαταστήματα και την όψη δύσης...
ο καιρός ήταν καλός, με εξαίρεση μια σύντομη βροχούλα σήμερα... πολύ υγρασία βέβαια, αρκετή μόλυνση... και φυσικά αποφεύγουμε όσο μπορούμε μετακινήσεις που δε γινονται με καραβάκια ή skytrain (αντε και τουκ-τουκ που το λατρέψαμε)... η κίνηση αλλιώς δεν παλεύεται!
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση Chrikky!! Αν σου πω πως μου λείπει η αποπνικτική ατμόσφαιρα της Bangkok (συνδυασμός ζέστης, υγρασίας, μόλυνσης) θα με πεις τρελό;;;
Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου, τα καλύτερα έρχονται!!
Γεια σου ταιλανδεζα chrikky!!!!!:thailand01:
Καλα να περνας.Καλη συνεχεια στο ταξιδι σου.
Αφου βρηκες ενδιαφερον την ΒΚΚ φανταζομαι και την συνεχεια στο Σαμουι...!!
Και μενα μου εχει λειψει η αποπνιχτικη μυρωδια της ΒΚΚ.(2 τρελοι)
αφου τελικα δεν εκατσε το τανζανια ζανζιβαρη.
τελικα ηρθε η μπανγονγκ πουκετ κο σαμουι για κο πανγκανγκ.
δεν εχω βρει ακομα μερικα πραγματα
εστω φτανω στο αεροδρομιο
αν εχω καταλαβει καλα?
θα παρω ταξι με το ταξιμετρο να τρεχει.το ιδιο και για το γυρισμο?
2)φτανοντας πουκετ θελω μια παραλια που να εχει καθαρα νερα και οχι πολυ βαβουρα.θα μετακινηθω απο αεροδρομιο για ξενοδοχειο παλι με ταξι??
επισης ανα γνωριζει κανεις υπαρχει φερρυ ταχυπλοο για κο πανγκανγκ?
α θα προηγειθει πατριδα χανια ρεθυμνο δηλαδη και 6 μερες γαυδο..πριν πεταξω με την μις για ταιλανδη
ας μην πετσοκοβε το αφεντικο της κυριας την αδεια της και θα χοροπηδαγα με τα μασαι τωρα.. οσο για την βολτα το 1 εκατομυριο ειναι το δυσκολο μετα ποιος με πιανει.και θα κανω βολτα καθε χρονο εκει στα αστερια