nickepsilon
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδια,Νορβηγικα φιορ
Τι λετε για Καναριους Νησους;Λενε;
Τα χρηματα που διαθετεις ειναι αρκετα για διαφορους και καλους προορισμους!Υπολογιζω γυρω στα 3.000 εισητηρια και τα βασικα.Απο κει και περα οτι ξοδεψουμε.Λεω 3 συμφωνα με τα πακετα που εχω δει απο διαφημιστικα και internet,ξερω οτι ειναι χωρις φορους.Δεν ειναι πιο ασφαλες να παω μεσω πρακτορειου;Ενα αλλο θεμα ειναι οτι η γυναικα μου εχει παει ηδη Ταιλανδη οποτε αυτον τον προορισμο τον εχουμε αποκλεισει.
Ευχαριστω για τον τιμητικο τιτλο του τρελλοκομειου..συνήθως οι γυναίκες δε μπορούν τη πολύ περιπέτεια και τις εξερευνήσεις....φυσικά εξαιρούνται του φόρουμ, αφού είναι...γνωστά τρελλοκομεία .
Μακριά από Κανάρια και τέτοια, έχω πάει στο Γκραν Κανάρια, καμία σχέση με εξωτικό νησί. Η Ρόδος 50 φορές καλύτερη (και από τη Μαγιόρκα επίσης)
Σωστή η παίκτρια!!Τωρα που το σκεφτομαι , για μηνα Μαιο , γυρω στιs 10 ωρεs στον αερα και με τα χρηματα που διαθετειs , βαλε και τον Αγιο Δομηνικο στο προγραμμα. Ειναι υπεροχοs προορισμοs , θα παθειs πλακα...πηγαινε δεs κανενα βιντεακι που εχω ανεβασει και τα λεμε..