turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
ειπα να κοιταξω για Πασχα απο τωρα μπας και βρω φθηνα εισητηρια.
Ψαχνω απο μηχανες αναζητησες πχ expedia.de, cheapflights Κλπ
μου βγαζει καλες προσφορες για Aegean για τις μερες του Πασχα
φυσικα απο το site της Aegean δεν μπορεις να κανεις κρατηση για τοσο αργα.
Απο το cheapflights ομως βγαζει τιμες γενικα, και πτησεις κλπ
Οταν παω ομως να κανω κρατηση μου λενε οτι η εταιρεια ενω δειχνει στο συστημα τους τις κενες πτησεις, τιμες κλπ οταν πανε να κανουν την κρατηση δεν τους αφηνει και φαινεται ολο το αεροπλανο γεματο και προφανως υπαρχει προβλημα στην εταιρεια κλπ Το ιδιο εγινε απο expedia, cheapflights, billigfliede, bravofly κλπ κλπ
παντου το ιδιο
Και ρωταω: γιατι το κανει αυτο η Aegean?
αν δεν θελουν να γινονται κρατησεις απο τοσο νωρις γιατι τους αφηνει να φαινονται οι θεσεις κλπ; ελληνικες κουτοπονηριες; να ανοιξω τις θεσεις οταν θελω εγω;
απο την αλλη οταν εισαι στην star alliance δεν πρεπει να ισχυει το ιδιο για ολους;
γιατι πχ απο Lufthansa μπορεις να κλεισεις;; ή δεν παιζει ρολο και η καθε εταιρεια κανει αυτο που κρινει η ιδια
Ψαχνω απο μηχανες αναζητησες πχ expedia.de, cheapflights Κλπ
μου βγαζει καλες προσφορες για Aegean για τις μερες του Πασχα
φυσικα απο το site της Aegean δεν μπορεις να κανεις κρατηση για τοσο αργα.
Απο το cheapflights ομως βγαζει τιμες γενικα, και πτησεις κλπ
Οταν παω ομως να κανω κρατηση μου λενε οτι η εταιρεια ενω δειχνει στο συστημα τους τις κενες πτησεις, τιμες κλπ οταν πανε να κανουν την κρατηση δεν τους αφηνει και φαινεται ολο το αεροπλανο γεματο και προφανως υπαρχει προβλημα στην εταιρεια κλπ Το ιδιο εγινε απο expedia, cheapflights, billigfliede, bravofly κλπ κλπ
παντου το ιδιο
Και ρωταω: γιατι το κανει αυτο η Aegean?
αν δεν θελουν να γινονται κρατησεις απο τοσο νωρις γιατι τους αφηνει να φαινονται οι θεσεις κλπ; ελληνικες κουτοπονηριες; να ανοιξω τις θεσεις οταν θελω εγω;
απο την αλλη οταν εισαι στην star alliance δεν πρεπει να ισχυει το ιδιο για ολους;
γιατι πχ απο Lufthansa μπορεις να κλεισεις;; ή δεν παιζει ρολο και η καθε εταιρεια κανει αυτο που κρινει η ιδια