Γειά σας παιδιά.Θέλω να σας παραθέσω τις σκέψεις μου για ένα ταξίδι που θέλω παρα πολυ να κάνω και να μου πείτε την γνώμη σας.Εδω και 2 μήνες έχω αρχίσει να μαζεύω χρήματα για να κάνω το ταξίδι που ονειρεύομαι εδω και χρόνια..να πάω Αυστραλία.Έχω γεννηθεί εκεί(Έλληνες γονείς) και ήρθα με την οικογένεια μου πριν 11 χρόνια στην Ελλάδα για να μείνουμε μόνιμα.Έκτοτε δεν έχω πάει.Επειδή έχω κάποιους συγγενείς εκεί θέλω να μείνω αρκετό διάστημα δηλαδή για 2 μήνες σίγουρα..ίσως και 3 ανάλογα με τα χρήματα που θα έχω.Επειδή είμαι φοιτήτρια σκέφτομαι να πάω όταν θα έχω τελειώσει την σχολή μου δηλαδή σε 2.5 χρόνια για να μπορώ να έχω αρκετό χρόνο στην διάθεση μου αλλά να έχω συγκεντρώσει και τα απαραίτητα χρήματα.Πρόβλημα με τα χαρτιά δεν θα έχω γιατί έχω αυστραλιανή υπηκοότητα. Από πόλεις/χωριά θα ήθελα να πάω Brisbane-Sydney-Canberra-Melbourne-Adelaide-Whyalla-Port Augusta-Coober Pedy-Alice Springs-Darwin-Broome-Perth(έχω συγγενείς στα 3 μέρη γι'αυτό στα υπόλοιπα θα μείνω σε ξενοδοχεία).Θα μετακονούμαι περισσότερο με αεροπλάνο από μέρος σε μέρος εκτός από μερικές περιπτώσεις που θα πάρω λεωφορείο.Είμαι σε δίλημμα.Υπάρχουν οδικές εκδρομές που κάνει το site που θα σας παραθέσω στο τέλος στην κεντρική Αυστραλία(εξερευνάς το outback και περνάς από διάφορα μέρη πχ Uluru,Alice Springs...).Είναι πολυήμερες οδικές εκδρομές και τα λεφτά τους νομίζω αξίζουν.Το δίλημμα μου είναι να κάνω την οδική εκδρομή στην κεντρική Αυστραλία(που θα είναι έρημος και θα δεις outback) ή στην Ανατολική Ακτή(όπου είναι πιο εξωτικά φαντάζομαι)?Επίσης πόσα χρήματα πιστεύετε οτι θα χρειαστώ για 2 μήνες?Θέλω να κάνω ένα καλό budget έτσι ώστε να έχω και κάτι στην άκρη σε περίπτωση ανάγκης.Επίσης, δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω με κάποιον ή μόνη(θα προτιμούσα να έχω παρέα για να μην βαρεθώ αλλά και γιατί θα μου βγεί πιο οικονομικά).Πείτε μου οτι άλλο θέλετε ή μου φανεί χρήσιμο.Ευχαριστώ παιδιά.