paefstra
Member
Τι ανοδος τιμων ραγδαια φετος! Αν σε βρει λιγο χαλαρο και δεν κλεισεις εγκαιρα, πανε οι τιμες που ξεραμε.
Την προηγούμενη εβδομάδα 19/6 από Αμστερνταμ-Ροτερνταμ με Flixbus είχαμε καθυστέρηση περίπου 2 ώρες λόγω κίνησης και στάσης του οδηγού για ξεκούραση στη Χάγη.Εχει κανεις να αναφερει καθυστερησεις με τη Flixbus φετος?
Εχω "στησει" δυο ταξιδια πανω της και ανησυχω μην τιναχθουν στον αερα.
Αυτη η σταση για ξεκουραση που λες ειναι επιβεβλημενη απο τον νομο σε συγκεκριμενες ωρες οδηγησης, ανεξαρτητα απο το ποσο καθυστερει. Μου εχει τυχει στην Ολλανδια και ζητησε χιλιες φορες συγγνωμη εξηγωντας πως αν δεν την κανει θα απολυθει.Την προηγούμενη εβδομάδα 19/6 από Αμστερνταμ-Ροτερνταμ με Flixbus είχαμε καθυστέρηση περίπου 2 ώρες λόγω κίνησης και στάσης του οδηγού για ξεκούραση στη Χάγη.
ΕμέναΕχει κανεις να αναφερει καθυστερησεις με τη Flixbus φετος?
Συνεχώς μου συμβαίνει τελευταία! Λαμβάνω μήνυμα ότι ακυρώθηκε το δρομολόγιο και μου έχουν βγάλει νέο εισιτήριο στην επόμενη διαδρομή. Μία φορά με έβαλαν στο προηγούμενο δρομολόγιο, ό,τι να'ναι! Πλέον σκέφτομαι να μην ξαναχρησιμοποιήσω flixbus.Εχει κανεις να αναφερει καθυστερησεις με τη Flixbus φετος?
Αν επιτρέπεται ποιο δρομολόγιό?Εμένα
Συνεχώς μου συμβαίνει τελευταία! Λαμβάνω μήνυμα ότι ακυρώθηκε το δρομολόγιο και μου έχουν βγάλει νέο εισιτήριο στην επόμενη διαδρομή. Μία φορά με έβαλαν στο προηγούμενο δρομολόγιο, ό,τι να'ναι! Πλέον σκέφτομαι να μην ξαναχρησιμοποιήσω flixbus.
Το Σάββατο που μας πέρασε είχα κλείσει από Γαλλική πλευρά Βασιλεία για Ζυρίχη....στις 16:50.....Εχει κανεις να αναφερει καθυστερησεις με τη Flixbus φετος?
Καλό σου ταξίδι.Το Σάββατο που μας πέρασε είχα κλείσει από Γαλλική πλευρά Βασιλεία για Ζυρίχη....στις 16:50.....
Μου ήρθε ειδοποίηση μιαμιση ώρα πριν για τις 18:00
Μετά από μισή ώρα ήρθε για τις 18:10
.... (Έμαθα εκ των υστέρων ότι έφτασε στις 18:24)
Δεν άντεξα την κοροϊδία και έφυγα με τραίνο δίχως να ζητήσω καν ακυρωτικό και refund.
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω κάτι τέτοιο; (Δεν ζήτησα ακύρωση νομίζω σου κράτα μια προμήθεια αν ζητηθεί μισή ώρα τουλάχιστον πριν)
Τώρα ταξιδεύω για colmar 8:35 από Ζυρίχη που είναι η έναρξη...και αναχώρησε στις 8:35