Ευχαριστω πολυοχι,δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ευχαριστω πολυοχι,δεν υπάρχει πρόβλημα.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΚΑΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ CHECK IN ΜΟΥ, ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΣΤΟ BOARDING PASS ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΟ ΄΄1 large cabin bag (size 55 x 40 x 20 cms) plus 1 small bag or personal item (size 35 x 20 x 20cms) per passenger.''
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ;
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΕΔΩ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Σε ευχαριστώ πολύ, έχουν αναφερθεί πολλά εδώ μέσα για την ryanair και απ'ότι φαίνεται μου ξέφυγε αυτό το κομμάτι.Ε πως δεν είδες. Μια χαρά το έχουμε αναφέρει πάνω από 100 φορές. Αλλά και να μην λέγαμε τίποτα αφού το γράφει το boarding pass τότε δεν μας πέφτει λόγος!
Α, και σε παρακαλούμε τα μηνύματα να τα γράφεις με μικρά γράμματα, το λέει στους κανόνες, άσχετα αν κανένας δεν τους διαβάζει, αλλά τουλάχιστον θα το παρατήρησες από τα υπόλοιπα γραπτά εδώ μέσα!
Καλό ταξίδι!
Σε καταλαβαίνω βρε παιδί μου, αλλά χαλάρωσε λίγο, τι φωνάζεις.Μην κάνετε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις. ΝΑΙ υπάρχει πρόβλημα. Ενα γραμμάριο παραπάνω αποτελεί πρόβλημα!!! Είναι σαν να ρωτάς: Παιδιά έπιασα στις πανελλήνιες 1 μονάδα λιγότερη από τον τελευταίο για την ιατρική, λέτε να μη μ αφήσουν να περάσω? Πάρτο χαμπάρι: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!!!
Είναι απλή λογική και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρωτάτε και ξαναρωτάτε. Ο κανονισμός είναι σαφής. Δικαιούσαι δέκα κιλά, όχι παραπάνω. Τα 1ο,1 κιλά, σύμφωνα με την αριθμητική είναι παραπάνω. Οπότε γιατί ρωτάτε???
(Συγνώμη για το ύφος, είμαι εδώ δύο μήνες και έχω καραφλιάσει με όσα διαβάζω...)
Αυτό είναι αντισυνταγματικό, αντίκειται στο άρθρο 5 για την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότηταςΑν ο κανονισμός έλεγε με σαφήνεια, ότι επιτρέπεται να ταξιδέψουν επιβάτες φορώντας μόνο κόκκινο βρακί, θα ρωτούσατε αν μπορείτε να ταξιδέψετε με κίτρινο???
Καλά μέσα σε 2 μήνες τα έχεις πάρει ήδη; Τι να πούμε οι παλιότεροι;Χαλάρωσε Πολλές φορές δεν ρωτάει το ίδιο άτομο αλλά κάποιοι που μόλις γραφτήκανε στο forum οπότε αν τους κράζουμε θα θυμίζουμε το ανέκδοτο με τον γρύλοΜην κάνετε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις. ΝΑΙ υπάρχει πρόβλημα. Ενα γραμμάριο παραπάνω αποτελεί πρόβλημα!!! Είναι σαν να ρωτάς: Παιδιά έπιασα στις πανελλήνιες 1 μονάδα λιγότερη από τον τελευταίο για την ιατρική, λέτε να μη μ αφήσουν να περάσω? Πάρτο χαμπάρι: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!!!
Είναι απλή λογική και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρωτάτε και ξαναρωτάτε. Ο κανονισμός είναι σαφής. Δικαιούσαι δέκα κιλά, όχι παραπάνω. Τα 1ο,1 κιλά, σύμφωνα με την αριθμητική είναι παραπάνω. Οπότε γιατί ρωτάτε???
Αν ο κανονισμός έλεγε με σαφήνεια, ότι επιτρέπεται να ταξιδέψουν επιβάτες φορώντας μόνο κόκκινο βρακί, θα ρωτούσατε αν μπορείτε να ταξιδέψετε με κίτρινο???
(Συγνώμη για το ύφος, είμαι εδώ δύο μήνες και έχω καραφλιάσει με όσα διαβάζω...)