NetM
Member
Όχι δεν αναγράφει κάτι τέτοιο.. Τσπ όπως και να χει το check in το χω κάνει και τα έχω και εκτυπωμένα..μηπως στο εμαιλ λεει : ΑΝ εχεις κανει ηδη τσεκ ιν αγνοησε το μνμ?????
Όχι δεν αναγράφει κάτι τέτοιο.. Τσπ όπως και να χει το check in το χω κάνει και τα έχω και εκτυπωμένα..μηπως στο εμαιλ λεει : ΑΝ εχεις κανει ηδη τσεκ ιν αγνοησε το μνμ?????
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.Το στέλνει αυτό το mail πάντα κάνεις δεν κάνεις check-in .
Τα 4 τελευταία ψηφία τα ζητάει για να επιβεβαιώσει ότι είσαι όντως εσύ. Βάλε τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας που χρησιμοποίησες για να πληρώσεις για τα εισιτήρια έτσι ώστε να μπεις στην κράτηση και μετά βλέπεις πώς θα πληρώσεις.Θέλω να προσθέσω μια βαλίτσα στην επιστροφή από Ρώμη για Θεσσαλονίκη και όταν πηγαίνω στο Manage my booking μου ζητάει τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας που έκανα την αγορά του εισιτηρίου.Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη κάρτα (Visa χρεωστική);
Μην ανησυχείς, ο Λίγδης δε θα σ' αφήσει σε χλωρό κλαρί...Σε ευχαριστώ πολύ.Το έκανα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα πληρώσω.