Άρα με λίγα λόγια αυτά που θα έχω στην βαλίτσα πρέπει να τα βάλω στο σακουλάκι κτλ κτλ και κατά το check in θα πρέπει να τα έχω εκτός βαλίτσας ώστε να τους τα δείξω ?Έως 100 ml κάθε συσκευασία. Συνολικά οι συσκευασίες έως 1 λίτρο. Αυτά για χειραποσκευή.
Στη βαλίτσα βάζεις και 2 λίτρα αν θες.
Αυτα που θα εχεις στην χειραποσκευη θα βαλεις στο σακουλακι και θα τα περασεις απο το scanner στον ελεγχο.Άρα με λίγα λόγια αυτά που θα έχω στην βαλίτσα πρέπει να τα βάλω στο σακουλάκι κτλ κτλ και κατά το check in θα πρέπει να τα έχω εκτός βαλίτσας ώστε να τους τα δείξω ?
Καταρχάς η ryanair δεν πετάει από Αθήνα.παιδια καλησπερα..
Κατα αρχην να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες σε οτι εχει να κανει με ταξιδια. Και δευτερον να ρωτησω εαν εχει και τον χειμωνα πτησεις η ryan air απο
Αθηνα ή Θεσ/νικη προς Ιταλια; Ευχαριστω!
Από Θεσσαλονίκη για Ρώμη και Μιλάνο (Μπέργκαμο) οι πτήσεις είναι όλο τον χρόνο, για Μπολόνια σταματάνε 27 Οκτωβρίου (και για τη Μπολόνια συγκεκριμένα όλος ο Οκτώβριος έχει 9,99!).παιδια καλησπερα..
Κατα αρχην να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες σε οτι εχει να κανει με ταξιδια. Και δευτερον να ρωτησω εαν εχει και τον χειμωνα πτησεις η ryan air απο
Αθηνα ή Θεσ/νικη προς Ιταλια; Ευχαριστω!
Ναι, η ταυτοτητα ενος αστυνομικου γινεται δεκτη χωρις κανενα προβλημα.Καλημέρα στο φόρουμ.
Ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι για τη Ryanair, και ελπίχω να μην έχει επαναληφθεί η ερώτησή μου. Ξέρει κανείς ή έχει ταξιδέψει με ταυτότητα αστυνομικού; Όχι την κλασική αστυνομική ταυτότητα αλλά του εξ επαγγέλματος αστυνομικού, που είναι διαφορετική (όπως οι ευρωπαϊκές, σε μέγεθος πιστωτικής με αγγλικούς χαρακτήρες). Θέλουμε να αποφύγουμε την έκδοση διαβατηρίου γιατί κοστίζει και δεν είναι καιρός για έξοδα, καλύτερα τα 100 ευρώ να τα "φάμε" στο ταξίδι μας!