kabamarou
Member
Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία.Έφαγες μεγάλη απογοήτευση σίγουρα, καταλαβαίνω.Πάντως όταν πετάς με αεροπλάνο και ειδικά όταν έχεις να παραδώσεις βαλίτσα άλλη φορά καλό είναι να είσαι το λιγότερο μιάμιση ώρα πιο μπροστά για να γλιτώσεις απρόοπτα περιστατικά που μπορεί να προκύψουν.Πάνε λίγο πιο νωρίς και κάτσε και πιες ένα καφέ η ένα αναψυκτικό.Καλύτερα να χάσεις μισή η και μια ώρα στο να κάτσεις να πιεις ένα καφέ παρά να ρισκάρεις να πληρώσεις παραπάνω η και να χάσεις και την πτήση ακόμη.Προσοχη στην Μπολονια.Το Σαββατο γυρισα μεσω της Rynair απο Μπολονια.Οταν πηγα στις πληροφοριες να ρωτησω που θα αφησω την πληρωμενη βαλιτσα μου ειπαν οτι πρεπει να βγω εκτος αεροδρομιου να παρω ενα τρενακι οπου θα με παει σε ειδικο χωρο της Ρυναιρ να αφησω την βαλιτσα (EST) λεγετε και μετα επρεπε να ξαναερθω στο αεροδρομιο.Βγαινοντας απο το αεροδρομιο το μοναδικο τρενακι δεν ηταν εκει.Ξεκινησα τρεχοντας να παω στομ ειδικο χωρο αποσκευων μεσα στη ζεστη και με την βαλιτσα και την χειραποσκευη.Το τρενο κανει την αποσταση σε 5 λεπτα και εγω τρεχοντας την εκανα σε 7.Φτανοντας στο EST μου απαντησαν οτι ειναι 12:37 και οτι ο χρονος για να αφησω την βαλιτσα ηταν μεχρι 12:35 !!!Στην συνεχεια μου απαντησαν οτι ο μοναδικος τροπος να παρω μαζι μου την βαλιτσα ηταν να ξαναπαω πισω στο αεροδρομιο και να πληρωσω αλλα 50ε για να την παρω μαζι μου.Ξανα τρεξιμο στο αεροδρομιο οπου και πληρωσα αλλα 50ε.Αρα συνολο μονο για αποσκευες 100ε !!! Το συμπερασμα μου ΠΟΤΕ ξανα με την Ρυναιρ Αντιθετα σε προ τριμηνου ταξιδι με την easyjet ολα ηταν μια χαρα.
Φιλικά όλα τα παραπάνω και περαστικά σου.