tsolias1979
Member
Τα φαρμακα(χαπια)μπορω να τα βαλω μεσα στην βαλιτσα η να τα εχω πανω μου θα εχω καποιο προβλημα στον ελεγχο?
πρέπει να είναι μέχρικαλησπερα παιδια! θα ταξιδεψω με ryanair σε 2 βδομαδες για λονδινο-σκωτια, εχω μια χειραποσκευη που ταιριαζει στις διαστασεις, αλλα υπαρχει προβλημα αν δεν ειναι 50εκ. το μηκος αλλα το υψος κ να ειναι το μηκος 20 εκ.?
δεν πειραζει, αρκει να χωραει. Την βαζεις εσυ όπως βολεύει.καλησπερα παιδια! θα ταξιδεψω με ryanair σε 2 βδομαδες για λονδινο-σκωτια, εχω μια χειραποσκευη που ταιριαζει στις διαστασεις, αλλα υπαρχει προβλημα αν δεν ειναι 50εκ. το μηκος αλλα το υψος κ να ειναι το μηκος 20 εκ.?
Σωστά για το μέγεθος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι διάφανα.-Στη βαλιτσα καμπινας,τα μπουκαλακια που πρεπει να μεταφερεις πρεπει να ειναι διαφανα και μεχρι 100 ml.Σωστα?
Δέκα και καλά (ένα λίτρο όλα μαζί) αλλά προσωπικά δεν μου τα έχουν μετρήσει ποτέ. Βάζω συχνά παραπάνω αλλά με την προϋπόθεση να χωράνε στο σακουλάκι.Ποσα τετοια μπουκαλακια εχεις τη δυνατοτητα να μεταφερεις?
Δε είμαι σίγουρη ότι θεωρείται ιατρικό προϊόν, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Εγώ όταν παίρνω χειραποσκευή παίρνω ταξιδιωτικές συσκευασίες υγρών φακών που βρίσκω σε συγκεκριμένα μαγαζιά με οπτικά.και κατι τελευταιο,το υγρο για τους φακους,μπορει να μεταφερθει ή υπαρχει προβλημα,επειδη ειναι παραπανω απο 100 ml.Επειδη ειναι ιατρικο προιον.
Άσε, ξέρεις με πόσο πόνο καρδιάς ξεχωρίζω κάθε φορά αυτά που ΔΕΝ θα πάρω μαζί μου;Ευχαριστω πολυ.
Οπως καταλαβες εσεις οι γυναικες ειστε ενα ''προβλημα'' για τα ταξιδια με ολα αυτα που θελετε να παρετε μαζι σας!
Έχει. Στο δεξί τμήμα του - όπως μπαίνεις (στην Ολυμπιακή). Αλλά, ακόμη κι αν δεν βρεις εκεί (που θα βρεις), έχει και στο κατ/μα με τα σνακς στην αίθουσα αναμονής (μόνο που εκεί τα πουλάει - 1 ευρώ τα 10, νομίζω).-Σακουλακια διαφανα,εχει στο μακεδονια
Να επαναφερω την ερωτηση του φιλου τσολια,μηπως ξερει καποιος?tsolias1979 said:Τα φαρμακα(χαπια)μπορω να τα βαλω μεσα στην βαλιτσα η να τα εχω πανω μου θα εχω καποιο προβλημα στον ελεγχο?