• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
'Οχι Samion εγώ το πρόβλημά μου το έχω λύσει, έκλεισα θέσεις και το τσεκ ιν και η εκτύπωση θα γίνει από εδώ γι' αυτό το ταξίδι
Ρωτάω να ξέρω για άλλη φορά που θα χρειαστεί να κάνω τσεκ ιν από το εξωτερικό με τη Ryan αλλά κι αυτό απλούστατο είναι.
Αν ταξιδέψεις με χειραποσκευή και έχεις τρανσιτ τι γίνεται? Τη σέρνεις μαζί σου και τη φορτώνεις στην επόμενη πτήση κι έτσι δεν μπορείς να βγεις έξω από το αεροδρόμιο?

fotast

Member
'Οχι Samion εγώ το πρόβλημά μου το έχω λύσει, έκλεισα θέσεις και το τσεκ ιν και η εκτύπωση θα γίνει από εδώ γι' αυτό το ταξίδι
Ρωτάω να ξέρω για άλλη φορά που θα χρειαστεί να κάνω τσεκ ιν από το εξωτερικό με τη Ryan αλλά κι αυτό απλούστατο είναι.
Αν ταξιδέψεις με χειραποσκευή και έχεις τρανσιτ τι γίνεται? Τη σέρνεις μαζί σου και τη φορτώνεις στην επόμενη πτήση κι έτσι δεν μπορείς να βγεις έξω από το αεροδρόμιο?
Συγνώμη αλλά ποια εταιρεία κρατάει την χειραποσκευή;Και τι σε εμποδίζει να βγείς από το αεροδρόμιο αν δεν είναι τεράστια;

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Οι άλλες εταιρείες άμα χάσεις ένα σκέλος του ταξιδιού δεν σε αφήνουν να συνεχίσεις στο επόμενο.
Η Ryan ανακοίνωσε ότι με αυτήν μπορείς να κάνεις όποιο κομμάτι του ταξιδιού θέλεις, δεν σου το ακυρώνει άρα έχει άλλους όρους σε σχέση με τις υπόλοιπες. Τώρα το ξεκίνησε το τράνσιτ παριστάνει την καλή για να πάρει πελάτες!
Τώρα θα μου πεις τι θέλεις να σου κρατήσουν και τη χειραποσκευή, να σου φτιάξουν κι ένα μουσακά που λέει ο λόγος? Όχι αλλά επειδή δεν έγραφε τίποτα για τις χειραποσκευές προφανώς εννοείται ότι τις κρατάς εσύ

fotast

Member
Οι άλλες εταιρείες άμα χάσεις ένα σκέλος του ταξιδιού δεν σε αφήνουν να συνεχίσεις στο επόμενο.
Η Ryan ανακοίνωσε ότι με αυτήν μπορείς να κάνεις όποιο κομμάτι του ταξιδιού θέλεις, δεν σου το ακυρώνει άρα έχει άλλους όρους σε σχέση με τις υπόλοιπες. Τώρα το ξεκίνησε το τράνσιτ παριστάνει την καλή για να πάρει πελάτες!
Τώρα θα μου πεις τι θέλεις να σου κρατήσουν και τη χειραποσκευή, να σου φτιάξουν κι ένα μουσακά που λέει ο λόγος? Όχι αλλά επειδή δεν έγραφε τίποτα για τις χειραποσκευές προφανώς εννοείται ότι τις κρατάς εσύ
Η τις βάζεις σε κάποιο χώρο φύλαξης στο αεροδρόμιο αν είναι πολλές οι ώρες και αν έχει το αεροδρόμιο αυτήν την υπηρεσία.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τη χειραποσκευή συμφερει οχι να την αφησεις σε χωρο φυλαξης αλλα να την τσεκαρεις κανονικα με 5Ε κατα το τσεκ ιν. Ουτε κουβαλας, ουτε ασχολεισαι. Θυμιζω εχεις ακομα το περσοναλ item να πάρεις.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Tέλεια Σάμιον,
το personal item είναι μια μεσαία τσάντα για τις γυναίκες και οι άντρες ότι θέλουν στις διαστάσεις που αναφέρει προφανώς.
Να σαι πάντα καλά, σ' ευχαριστώ πολύ!!!!

Viaggi

Member
Ελα ρε Viaggi μην κοροιδεύεις
Φυσικά και δεν κοροϊδεύω. Πνιγήκαμε όμως σε μια κουταλιά νερό τι θα κάνουμε αν χάσουμε τη κάρτα επιβίβασης αν σπάσει το κινητό αν έχει ανάδρομο Ερμή ο ελεγκτής, αν η θεια μου η Βασίλω βαζει δυόσμο στα κεφτεδάκια... Υπάρχει λύση και είναι απλή. Η Ryanair επενδύει στο φόβο και στην άγνοια μας για να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα.

Lop

New Member
Να ρωτήσω, ταξιδευω 1η φορα. πως εκτυπωνεις την καρτα επιβιβασης μονη σου; και δεν υπάρχει τφ επικ/νιας; υπαρχει ταμείο για να αγορασεις εισητηριο στο Βενιζέλος;

Triplover

Member
Ελληνικό τηλέφωνο δεν υπάρχει. Το εκτυπώνεις κανονικά όπως οποιοδήποτε αρχείο pdf. Η Ράιν δεν έχει σημεία πώλησης με την παραδοσιακή έννοια

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Να ρωτήσω, ταξιδευω 1η φορα. πως εκτυπωνεις την καρτα επιβιβασης μονη σου; και δεν υπάρχει τφ επικ/νιας; υπαρχει ταμείο για να αγορασεις εισητηριο στο Βενιζέλος;
Αν σου ειναι πιο ευκολο μπορεις και να δειξεις την καρτα επιβιβασης ηλεκτρονικα μεσω της εφαρμογης που εχει η εταιρεια. Τσεκαρε μονο απο τις συχνες ερωτησεις απαντησεις ποια αεροδρομια δεν ειναι συμβατα για αυτη την ενεργεια. Το Βενιζελος ειναι σιγουρα συμβατο.

xameno_rouxo

Member

αα
θυμμαμαι την ρωτη φορα που εκτυπωσα το εισητηριο μονος μου
και μαλιστα μπερδευτικα γιατι το λεγανε καρτα επιβιβασης,οχι εισητηριο
και οταν το εκτυπωσα ειχε μια εικονα εναν τυπο πλαι σε χριστουγενιατικο δεντρο με μια διαφημιση απο πανω,και μπηκα στο τσατ της ετερειας και ρωτησα αν εγινε καποιο λαθος :)

λοπ,κανεις το τσεκ ιν και μετα σου βγαζει την επιλογη "εκτυπωση καρτας επιβίβασης"

orck

Member
Μην κανεις καν εκτυπωση, κατεβασε την εφαρμογη στο κινητο σου, περασε τα στοιχεια που ζηταει (email, νουμερο πτησης κλπ) και θα σου κανει check in για να σου δωσεις την καρτα επιβιβασης (boarding pass) σε ηλεκτρονικη μορφη στο κινητο σου.
Προσεξε μην σου κλεψουν το κινητο και εχεις προβλημα στην επιστροφη :)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom