Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Χα, χα, χα Κι εμένα ... κι εμέναΤώρα αν έκανες καλά και πρώτος να μπεις στο αεροπλάνο, θα περιμένεις εμένα που θα μπω τελευταίος για να ξεκινήσει η πτήση.
Χα, χα, χα Κι εμένα ... κι εμέναΤώρα αν έκανες καλά και πρώτος να μπεις στο αεροπλάνο, θα περιμένεις εμένα που θα μπω τελευταίος για να ξεκινήσει η πτήση.
παιζουμε με τις λεξεις? ειπαμε τιποτε δεν σε εξασφαλιζει. στο σαιτ λεει "when possible..." αυτο εσυ το μεταφραζεις οπως θες "επιχειρησιακοι λογοι", εγω το μεταφραζω "οποτε γουσταρω", εξασφαλισμενος παντως δεν εισαι σε καμμια μεταφραση.Οι επιβάτες που έχουν αγοράσει προτεραιότητα επιβίβασης, δεν θα ζητηθούν να τοποθετήσουν την χειραποσκευή τους στον χώρο αποσκευών του αεροσκάφους, εκτός εάν είναι αναγκαίο για επιχειρησιακούς λόγους.
Από τις συχνές ερωτήσεις στο site της Ryanairπαιζουμε με τις λεξεις? ειπαμε τιποτε δεν σε εξασφαλιζει. στο σαιτ λεει "when possible..." αυτο εσυ το μεταφραζεις οπως θες "επιχειρησιακοι λογοι", εγω το μεταφραζω "οποτε γουσταρω", εξασφαλισμενος παντως δεν εισαι σε καμμια μεταφραση.
Επιμενεις σε ανουσια πραγματα. Τιποτε δεν σε εξασφαλιζει. Σε αλλο λινκ τα λεει αλλιως. Η ουσια δεν αλλαζει οτι εγραψες ανακριβεια. Λυπαμαι για οποιον παιρνει priority κ νομιζει οτι ειναι εξασφαλισμενος, αλλα δεν ειναι. Και ειναι κ απλη η εξηγηση. Αν εχει πουλησει 100 priority σε μια πτηση θα βάλει μονο τις πρωτες 90...θεωρητικα παντα γιατι κανει οτι θελει.Από τις συχνές ερωτήσεις στο site της Ryanair
https://www.ryanair.com/gr/el/useful-info/help-centre/faq#12-6
Το ότι συμφώνησα στη παρατήρησή σου "When possible...." χρησιμοποιώντας την επίσημη σελίδα της Ryanair νομίζω δεν το πρόσεξες καν. Αρχίζω να πιστεύω ότι διαφωνείς με τους πάντες από συνήθεια...Επιμενεις σε ανουσια πραγματα
Πιστευε οτι θες ελευθερα και λεγε οτι θες στο οφ τοπικ. Αρκει να εισαι ακριβης στα ποστ σου εδω ετσι ωστε να ενημερωνεται σωστα ο αναγνωστης και οχι πλημμελως.Αρχίζω να πιστεύω ότι διαφωνείς ..
Πολυ χρησιμη πληροφορια. Θα το δωΨάχνοντας αργότερα για πτήσεις από Μιλάνο (Μπεργκαμο) οι τιμές ξεκινούν απο 10 ευρώ. όποιος βρει φθηνές πτήσεις από και προς Μπεργκαμο μπορεί να βρει άνετα ανταπόκριση για την υπόποιπη Ευρώπη. Ενδεικτικά Λισαβώνα και Εδιμβούργο με 20 ευρω.
Ναι αλλά επανέρχονται από χειμώνα(τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πρόσφατα που είδα)Πτήσεις από Αθήνα προς Πάφο σταμάτησαν;;
Περίεργη κίνηση αυτή. Το σταματάνε μόνο μέσα στη σεζόν και το Ξαναρχίζουν το χειμώνα ; επίσης το σταμάτησε δυστυχώς και η emirates.. πλέον οι μόνες επιλογές είναι Aegean και cobalt, blue airΝαι αλλά επανέρχονται από χειμώνα(τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πρόσφατα που είδα)