Σίγουρα!Όχι έχω τις δικές μου αποσκευες
Όλοι μας, μακράν η καλύτερη απάντηση σε αυτό το τόπικ!Όχι έχω τις δικές μου αποσκευες
Ναι εχω προσθεσει και εχω πληρωση οταν εκλεισα τα εισιτηρια τισ αποσκευες και απλα σημερα εχω κανει check in και δεν ξερω εαν κανω κατι για να δηλωσω και τισ βαλιτσεςΣίγουρα!
αλλά τις έχεις προσθέσει όταν έκλεισες τα εισιτήρια;..γιατί οι βαλίτσες,πάνε έξτρα.
ναι ολοι εχουμε δικες μας αποσκευες απλα νομιζα οτι ειπεσ εαν αγορα βαλιτσεσ τησ ryanair!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εγω πεθανα στα γελιαΌλοι μας, μακράν η καλύτερη απάντηση σε αυτό το τόπικ!
Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα !!!!To Μόνο που κάνεις είναι αυτό που σου είπα στο προηγούμενο ποστ μου, τις δίνεις στο υπάλληλο στο γκισέ, σου λένε από ποια πύλη αναχωρεί η πτήση και στη συνέχεια φεύγεις και πας να περάσεις έλεγχο ασφαλείας και από εκεί για την πύλη που σου προείπαν ή που θα δεις στις οθόνες.
Εγω που εκανα check in μωλις σημερα μου εδωσε και θεσεις στo boarding passΓεια σας,
κλείσαμε δυο εισιτήρια για τον άλλο μήνα απο Χανιά για Leeds, όμως για να διαλέξουμε θέση είχε χρέωση, στη σελίδα λέει ότι εμείς θα κάνουμε 7 μέρες πριν check-in θέσεις θα μας δώσουν η θα κάτσουμε όπου βρούμε όταν μπούμε ;