Καλείς στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean. Αναφέρομαι σε Flex, Family και Comfort Flex. Πιθανότατα όμως να ισχύει και σε light από τη στιγμή που η υπαιτιότητα είναι της εταιρείας κι όχι δική σου.Πώς κάνεις το εισιτήριο open? Σε τι ναύλο αναφέρεσαι?
Ουσιαστικά οι διαστάσεις είναι για μια μικρή βαλίτσα καμπίνας, δεν παίζει ρόλο αν είναι τρόλει ή backpack.Καλησπέρα!!! Έκανα κράτηση με την Aegean με χειραποσκευη στην καμπίνα. Αναγράφεται ότι οι διαστάσεις πρέπει να είναι 56χ45χ25. Μπορώ να πάρω βαλίτσα το μικρό μέγεθος ή μόνο τσάντα πλάτης; Επίσης,από την εμπειρία σας αν έχω μαζί μου και την προσωπική μου τσάντα θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ.
Όχι δε γίνεται μόνο ένα κουπόνι παίρνει κάθε φορά. Τό πρόβλημα που είχες ήταν επειδή λογικά είχε ένα τελευταίο εισιτήριο σε αυτή τη τιμή και όταν το αγόρασες σε πήγε στην επόμενη βαθμίδα. Οπότε και εξαρχής να έβαζες δύο εισιτήρια θα σου έδειχνε απλά την αυξημένη τιμή από την αρχή, δεν έχει σχέση το κουπόνι σε όλο αυτό αλλά η τιμολογιακή λογική της aegean. Πολλές φορές όταν βγάζουμε παρέα 3-4 εισιτήρια τα βγάζουμε ένα ένα γιατί αν βάλεις 4 κατευθείαν αυξάνει η τιμή για ολαΚαλημέρα.
Μια ερώτηση για να ξέρω στο μέλλον, εάν βέβαια ξαναβγάλει η Εθνική κουπόνια μέσω next.
Είχα δύο κουπόνια 20€ από το next. Ήθελα να τα χρησιμοποιήσω για κράτηση εισιτηρίων δύο ατόμων. Φαντάστηκα ότι σε ενιαία κράτηση δεν παίρνει δύο κουπόνια, οπότε έκανα δύο ξεχωριστές κρατήσεις. Στην δεύτερη όμως ανέβασε την τιμή κατά 17€, οπότε σχεδόν εξανεμίστηκε η προσφορά.
Γινόταν να βάλω και τα δύο κουπόνια μαζί σε ενιαία κράτηση ή δεν....
Δεν έχω άλλα πια για να δοκιμάσω
Μια χαρα τα εκανες. Πηρες το τελευταιο φθηνο και μετα αρχισε να δινει ακριβοτερα. Αν προσπαθουσες 2 ατομα στην ιδια κρατηση, θα ανεβαζε 17 ευρω και στα 2 ατομα γιατι το συστημα δεν δινει ενα φθηνο κι ενα ακριβο στην ιδια κρατηση.Καλημέρα.
Μια ερώτηση για να ξέρω στο μέλλον, εάν βέβαια ξαναβγάλει η Εθνική κουπόνια μέσω next.
Είχα δύο κουπόνια 20€ από το next. Ήθελα να τα χρησιμοποιήσω για κράτηση εισιτηρίων δύο ατόμων. Φαντάστηκα ότι σε ενιαία κράτηση δεν παίρνει δύο κουπόνια, οπότε έκανα δύο ξεχωριστές κρατήσεις. Στην δεύτερη όμως ανέβασε την τιμή κατά 17€, οπότε σχεδόν εξανεμίστηκε η προσφορά.
Γινόταν να βάλω και τα δύο κουπόνια μαζί σε ενιαία κράτηση ή δεν....
Δεν έχω άλλα πια για να δοκιμάσω