• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

pan82

Member
Eπειδή αυτή την απορία την έχω κι εγώ και ξέρω ότι δε το παίρνεις πίσω φυσικά η απορία μου είναι αν ξανα αλλάξεις μετά τη πτήση σε εισιτήριο που κάνει πάλι 150 η 200 πχ πληρώνεις τη διαφορά από τα 100€ η από τα 150€ που είχες δώσει αρχικά;

Xriz

Member
Καλημέρα. Βγάζω εισητηριο φλεξ αξιας 150 και το αλλάζω μετά σε άλλη ημερομηνία που η τιμή του ειναι 100. Το υπόλοιπο χάνεται ή να το ζητήσω με μέιλ?
Ενημέρωση. Τα εισιτήρια ήταν 162 και 163, φλεξ και τα 2. Πήρα στην ετζιαν, να αλλάξω ώρα στο πήγαινε που η νεα τιμή του θα ήταν 126 στο κομφόρ φλεξ και να κάνει την επιστροφή μπίζνες στην ίδια πτήση με τη διαφορά (από 163 σε 200. Η πτηση ειχε 2 μπιζνες, 200 και 219) . Είχε κολλήσει το απ και δεν με άφηνε να κάνω διαχείριση κράτησης. Η υπάλληλος είπε ότι ήθελε για την αλλαγη ωρας 23 ευρω, το ποσό που έμενε θα χάνονταν και για το μπίζνες ηθελε αλλα 58. Αφού της είπα ότι όταν κολλάει το απ δεν πληρώνεται για τα 23, είπε ναι έχετε δίκιο και ότι δεν μπορεί
να μεταφερθούν τα ποσά αλλά χάνονται και πουτσ€Σ μπλε. Η διαχείριση της κράτησης δε γινόταν γιατί είχα κάνει τσεκ ιν κτλ και αν ήθελα να το ακυρωνε για να το δω και μόνος μου. Της είπα ότι το είχα ακυρώσει ηδη και μου είπε ότι θα έχει πρόβλημα το απ και θα το κάνει αυτή και να δοκιμάσω μόνος μου σε 5 λεπτά. Τελικά άλλαξα την ώρα σε φλεξ με 108 το νέο και έκανα μπίζνες την επιστροφή στο 219. Δεν εμφάνιζε την μπίζνες των 200. Έξτρα χρέωση 3 ευρώ. Μακάρι αύριο να είναι ΟΑΕΔ. Λες και της ζητήσαμε να λύσει πυρηνική φυσική.

cacao

Member
Κ μένα έκανε bad request όπως όλη μέρα κ τελικά περάστηκε πτήση με άπειρες ώρες αναμονής

Τους πήρα με το ζόρι έβγαλα γραμμή κ μου ζητούσαν ένα σκασμό λεφτά για να το αλλάξουν λες κ είμαι μαζοχα κ ενώ υπήρχε εναλλακτική εγώ θα ήθελα να ξεχαρβαλωνομαι στο πάτωμα του αεροδρομίου με τις ώρες αλλά το ασύλληπτο ήταν όταν της είπα ότι ολημερίς υπολειτουργειτε μου είπε δεν υφίσταται κάτι τέτοιο ! Αεροπορική από lidl

marden

New Member
τελικα με την aegean και τις αποσκευες τι γινεται? ταξιδευω για μαδριτη τα χριστουγεννα και δεν ξερω αν παιρνω μονο χειραποσκευη ή και μπακπακ μαζι. δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω πολυυυυ

mourohavlos

Member
τελικα με την aegean και τις αποσκευες τι γινεται? ταξιδευω για μαδριτη τα χριστουγεννα και δεν ξερω αν παιρνω μονο χειραποσκευη ή και μπακπακ μαζι. δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω πολυυυυ
Δεν έχει αλλάξει κάτι, για light ναύλο το ένα από τα δύο

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.687
Μέλη
39.430
Νεότερο μέλος
Pantelis Simotas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom