andpsy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική / Ισλανδία
Χάνεται
Eπειδή αυτή την απορία την έχω κι εγώ και ξέρω ότι δε το παίρνεις πίσω φυσικά η απορία μου είναι αν ξανα αλλάξεις μετά τη πτήση σε εισιτήριο που κάνει πάλι 150 η 200 πχ πληρώνεις τη διαφορά από τα 100€ η από τα 150€ που είχες δώσει αρχικά;Χάνεται
Ενημέρωση. Τα εισιτήρια ήταν 162 και 163, φλεξ και τα 2. Πήρα στην ετζιαν, να αλλάξω ώρα στο πήγαινε που η νεα τιμή του θα ήταν 126 στο κομφόρ φλεξ και να κάνει την επιστροφή μπίζνες στην ίδια πτήση με τη διαφορά (από 163 σε 200. Η πτηση ειχε 2 μπιζνες, 200 και 219) . Είχε κολλήσει το απ και δεν με άφηνε να κάνω διαχείριση κράτησης. Η υπάλληλος είπε ότι ήθελε για την αλλαγη ωρας 23 ευρω, το ποσό που έμενε θα χάνονταν και για το μπίζνες ηθελε αλλα 58. Αφού της είπα ότι όταν κολλάει το απ δεν πληρώνεται για τα 23, είπε ναι έχετε δίκιο και ότι δεν μπορείΚαλημέρα. Βγάζω εισητηριο φλεξ αξιας 150 και το αλλάζω μετά σε άλλη ημερομηνία που η τιμή του ειναι 100. Το υπόλοιπο χάνεται ή να το ζητήσω με μέιλ?
Δεν έχει αλλάξει κάτι, για light ναύλο το ένα από τα δύοτελικα με την aegean και τις αποσκευες τι γινεται? ταξιδευω για μαδριτη τα χριστουγεννα και δεν ξερω αν παιρνω μονο χειραποσκευη ή και μπακπακ μαζι. δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω πολυυυυ