patrizia
Member
Εγώ δεν είπα να μη χωρίζουν για τα παιδιά τα οποία όντως πληγωνονται περισσότερο με τους συνεχείς καυγαδες.οι ανθρωποι αλλαζουν. Δε ειμαι αυτος που ημουν οταν παντρευτηκα και γενηθηκε το παιδι μου. Ουτε η πρωην μου ειναι αυτη που ηταν. Αυτο δε σημαινει οτι δε αγαπαμε το παιδι μας η οτι δε επρεπε να γεννηθει γιατι πιθανως να χωριζαμε. Ελεος με τη πιπιλα να μη χωρισει το ζευγαρι για τα παιδια. Περισοτερο πληγωνονται απο τους τσακωμους και την κακη ατμοσφαιρα στο σπιτι.
Για να αλλάξει ομως κάποιος σημαίνει ότι παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία και αναθεώρησε πράγματα.
Στην εποχή μας δεν συμβαίνει συχνά αυτό ούτε χρειάζεται κάποιος να βιαστεί να κάνει οικογένεια. Η κοινωνία είναι πολύ διαφορετική. Πάντως δύο αγαπημένες φίλες παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά με τους νεανικους τους έρωτες ( επίσης χωρισμένοι από γάμο οι άντρες). Τώρα είναι ευτυχισμένοι αλλά αν είχαν παντρευτεί τότε ίσως να χωριζαν και με αυτούς. Θέλω να πω οι άνθρωποι δεν αλλάζουν οι εμπειρίες είναι που τους κάνουν να ανακαλύπτουν ποιοι είναι και να κάνουν καλύτερες επιλογές