Οταν ειναι να κλεινουμε εισιτήρια για πολλους επιβάτες ειναι καλυτερο να τα σπάμε. Κι αυτό γιατι ολα τα εισιτήρια κλεινονται παντα στο ιδιο booking class οποτε αν το συστημα βλέπει 3 διαθεσιμα εισιτηρια σε χαμηλοτερη κατηγορια ναυλου και προσπαθησεις να κλεισεις εισιτηριο για 4 επιβατες τοτε θα σου κλεισει και για τους 4 στην υψηλότερη κατηγορία ναύλου - δεν θα κλεισει τα 3 χαμηλής κατηγοριας+1 υψηλότερης. Παρ' όλα αυτά δεν εχει καμιά λογική ο family ναυλος για 3+1 επιβατες να ειναι ακριβοτερος απο το flex των 4 επιβατων......... Αν ειχατε καμια σοβαροτερη απαντηση απο την αιγαιου για το τι συνεβη, ενημερώστε μας καθώς εχει ενδιαφερον.@paefstra
Λοιπόν εκ πρώτης όντως εάν κάνω αναζήτηση 1+1 μου βγάζει φτηνότερη τιμή αναλογικα...
Το έχεις δοκιμασει;;
Οταν ειναι να κλεινουμε εισιτήρια για πολλους επιβάτες ειναι καλυτερο να τα σπάμε. Κι αυτό γιατι ολα τα εισιτήρια κλεινονται παντα στο ιδιο booking class οποτε αν το συστημα βλέπει 3 διαθεσιμα εισιτηρια σε χαμηλοτερη κατηγορια ναυλου και προσπαθησεις να κλεισεις εισιτηριο για 4 επιβατες τοτε θα σου κλεισει και για τους 4 στην υψηλότερη κατηγορία ναύλου - δεν θα κλεισει τα 3 χαμηλής κατηγοριας+1 υψηλότερης. Παρ' όλα αυτά δεν εχει καμιά λογική ο family ναυλος για 3+1 επιβατες να ειναι ακριβοτερος απο το flex των 4 επιβατων......... Αν ειχατε καμια σοβαροτερη απαντηση απο την αιγαιου για το τι συνεβη, ενημερώστε μας καθώς εχει ενδιαφερον.
N όπως ΝοΟ ναύλος Ν , δεν δίνει μίλια να φανταστώ ε?
Εισήλθον να πράξω ενα (αριθμητικό αρθρο αλλά ίσως και αόριστο – εξαρτάται την κείνηνα στιγμή διάθεσις, τον μπσυχισμόν, τον βαθμόν ακηδίας) τσεκίν, πήγα να αλλάξω θεση και διεπίστωσα οτι σου χρεώνουν 4 (ολογράφως: τέτταρα) ευρώ το να πας να επιλεξεις πολυθρόνι εις το μεσον.
Προσπαθώ να σκεφτώ την μουτσούνα του τύπου ο οποίος με λέημπελ π.χ. στα πέτα μπίζνες περφόρμανς εξέκιουτιβ σε κάποιο αγαιακό μύτινγκ να προέτεινε τούτο προς σακούλευσιν περαιτέρω φασολιών.
Δεν πάγαινε καθόλου το μυαλό μου για την μορφή ενός τέτοιου τυπακίου (χρησις γενικής πτώσεως σε υποκοριστικο, οδηγεί σε δυστοπία αλλά θα το υποστούμε), αλλά αμέσως ηύρα λύση: άνοιξα την μεγαλη σοβιετική εγκυκλοπαίδεια στο λήμμα Μείζων Μεγαλοπρέπουρας Αυνάν των επτά ηπείρων και των ρίζα του μείον εννέαν θαλασσών και τον αντίκρυσα.
Άκου 4 ευρώ για να εισαι ανάμεσα σε μαστόρια ωσάν τον Μπαντ τον Σπένσερ και τον Xαλκ Χόγκαν - αφηστε μας κουκλίτσοι μου.
Γιατί το θέλεις τυπωμένο?Καλησπέρα. Πετάω το ερχόμενο ΣΚ με Aegean με flex ναύλο, οπότε δεν έχω παραδοτέα αποσκευή για να περάσω από τα γκισέ. Αν πάω στα ειδικά αυτόματα μηχανήματα στο αεροδρόμιο, μπορώ να τυπώσω το πατροπαράδοτο boarding pass αν έχω κάνει ήδη check-in από το σπίτι ή δε θα με αφήσει επειδή ήδη έχω κάνει;