oasisAthens
Member
Άκυρο.... Μόλις έστρωσε... Τι φάση...?
Από 15/2-28/3 πραγματοποιούνται όπως γράφει! Θα είχε ενδιαφέρον να τις είχε στο πρόγραμμα της και μετέπειτα
Γιατι να σε δουλευει? Τι δεν καταλαβες;
Νομίζα ότι ήταν bug, γιατί μετά που προσπαθούσα να δω ημερομηνίες στο low far calendar δεν έβγαζε τίποτα.Γιατι να σε δουλευει? Τι δεν καταλαβες;
Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού με Kuwait Airways – Ποια δρομολόγια καλύπτει
Αν θυμάμαι καλά, στους όρους της Αιγαίου αναφέρει ότι το ένα γράμμα λάθος περνάει κανονικά.Ειχα κανα δυο χρόνια να ταξιδέψω με aegean και βλέπω πλέον δίνει μια βαλίτσα 8 κιλων στη βασική τιμή, χωρίς ομως δικαίωμα ουτε για μια μικρή γυναικεία τσαντα πχ.
Αυτό όμως που με "ξένισε" πολύ, είναι η χρέωση για ενα λάθος γράμμα στο όνομα.
Εβαλα "k" αντί για "c", ενημέρωσα την ιδια μερα για την αλλαγή και χρεώθηκα 23€
Με ενα γραμμα λαθος εντος ελλαδας και εντος σενγκεν δεν εχεις προβλημα. Παρ ολα αυτα αν παρεις να κανεις διορθωση σε χρεωνουν μινιμουμ 23 ευρω...Αν θυμάμαι καλά, στους όρους της Αιγαίου αναφέρει ότι το ένα γράμμα λάθος περνάει κανονικά.
Έχω το ίδιο ακριβώς, το έχω πάρει μαζί μου σε τουλάχιστον 5 ταξίδια. Δεν ασχολήθηκε κανείς.αγαπηταί, αγαπητοί,
ξερετε αν η αιτζήαν (και γενικως αι αεροπορικαι) επιτρέπουν το κατωθι εργαλειάκι;
το μαχαιρακι ειναι 4 εκατοστά όπως ισως βλεπετε, ενω το ψαλιδι μικρότερο αλλά απο μια σκοπιά μπορει καποιος να το θεωρησει και μεγαλυτερο.
ΥΓ: Τσιμπιδάκι εννοώ στο τρίτο, πωπω ντροπή.
View attachment 455719 View attachment 455720