Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Ειχα κανα δυο χρόνια να ταξιδέψω με aegean και βλέπω πλέον δίνει μια βαλίτσα 8 κιλων στη βασική τιμή, χωρίς ομως δικαίωμα ουτε για μια μικρή γυναικεία τσαντα πχ.

Αυτό όμως που με "ξένισε" πολύ, είναι η χρέωση για ενα λάθος γράμμα στο όνομα.
Εβαλα "k" αντί για "c", ενημέρωσα την ιδια μερα για την αλλαγή και χρεώθηκα 23€ o_O:mad:
Αν θυμάμαι καλά, στους όρους της Αιγαίου αναφέρει ότι το ένα γράμμα λάθος περνάει κανονικά.

nick07

Member
Αν θυμάμαι καλά, στους όρους της Αιγαίου αναφέρει ότι το ένα γράμμα λάθος περνάει κανονικά.
Με ενα γραμμα λαθος εντος ελλαδας και εντος σενγκεν δεν εχεις προβλημα. Παρ ολα αυτα αν παρεις να κανεις διορθωση σε χρεωνουν μινιμουμ 23 ευρω...

johnmat

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λοιπόν η κατάσταση με τις "προσφορές " της Aegean έχει παραγίνει...Προσπαθώ εχθες να κάνω μια κράτηση μήπως πηγαίναμε πριν τα Χριστούγεννα κάπου Ευρώπη (2 γονείς + 1 παιδί 13 ετών +1 5 ετων)...
Λόγω των παιδιών πάντα διαλέγουμε flex ναύλο...
Στα μαθηματικά στο σχολείο ήμουν Α δέσμη οπότε κάτι σκαμπάζω...
Όταν έβαζα στην αναζήτηση 4 ενήλικες μου έβγαζε μια τιμή (χ ευρώ).

Όταν έβαζα 3 ενήλικες + 1 παιδί (όπως δλδ στην περίπτωση μας καθώς το 13χρονο θεωρείται ενήλικος) απευθείας με έβαζε σε family ναύλο στον οποίο υποτίθεται το ανήλικο είχε-40% έκπτωση στον ναύλο...
Αμ δε....η συνολική τιμή πλέον του ταξιδιου ήταν πιο ακριβή (χ+ κάτι ευρώ) :xalara:
Πήρα να διαμαρτυρηθώ στην Aegean κ μου είπαν ότι αυξάνονται οι ναύλοι των υπολοίπων 3 ενηλικων και από flex μετακυλιονται σε family :bash: ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε αυτό (ούτε οι ίδιες οι κοπέλες γνώριζαν)....
Νεα μαθηματικα λοιπόν κύριοι....
4 ενήλικοι πληρώνουν λιγότερο από 3 ενηλίκους και 1 παιδί που έχει :hitme:έκπτωση 40% στον ναύλο....

paefstra

Member
Λοιπόν η κατάσταση με τις "προσφορές " της Aegean έχει παραγίνει...Προσπαθώ εχθες να κάνω μια κράτηση μήπως πηγαίναμε πριν τα Χριστούγεννα κάπου Ευρώπη (2 γονείς + 1 παιδί 13 ετών +1 5 ετων)...
Λόγω των παιδιών πάντα διαλέγουμε flex ναύλο...
Στα μαθηματικά στο σχολείο ήμουν Α δέσμη οπότε κάτι σκαμπάζω...
Όταν έβαζα στην αναζήτηση 4 ενήλικες μου έβγαζε μια τιμή (χ ευρώ).

Όταν έβαζα 3 ενήλικες + 1 παιδί (όπως δλδ στην περίπτωση μας καθώς το 13χρονο θεωρείται ενήλικος) απευθείας με έβαζε σε family ναύλο στον οποίο υποτίθεται το ανήλικο είχε-40% έκπτωση στον ναύλο...
Αμ δε....η συνολική τιμή πλέον του ταξιδιου ήταν πιο ακριβή (χ+ κάτι ευρώ) :xalara:
Πήρα να διαμαρτυρηθώ στην Aegean κ μου είπαν ότι αυξάνονται οι ναύλοι των υπολοίπων 3 ενηλικων και από flex μετακυλιονται σε family :bash: ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε αυτό (ούτε οι ίδιες οι κοπέλες γνώριζαν)....
Νεα μαθηματικα λοιπόν κύριοι....
4 ενήλικοι πληρώνουν λιγότερο από 3 ενηλίκους και 1 παιδί που έχει :hitme:έκπτωση 40% στον ναύλο....
Δοκιμασες 2 κρατησεις 1 ενηλικας+1 παιδι στην καθε μια τι βγαζει κι αν σε πεταει σε family?

johnmat

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δοκιμασες 2 κρατησεις 1 ενηλικας+1 παιδι στην καθε μια τι βγαζει κι αν σε πεταει σε family?

Δοκίμασα 2 διαφορετικές κρατήσεις να δω τιμές...
Στην μια έβαλα 4 ενήλικες οπότε είχα δυνατότητα να επιλέξω ναύλο flex...
Στην άλλη έβαλα 3 ενήλικες +1 ανήλικο οπότε οχι μονο ΔΕΝ ειχα την δυνατότητα να επιλέξω flex ναύλο αλλά αντί αυτού τον Family ναύλο...και φυσικά είχαν αυξηθεί κ οι τιμές των 3 ενηλίκων κ συνεπώς το συνολικό ποσό.....

paefstra

Member
Δοκίμασα 2 διαφορετικές κρατήσεις να δω τιμές...
Στην μια έβαλα 4 ενήλικες οπότε είχα δυνατότητα να επιλέξω ναύλο flex...
Στην άλλη έβαλα 3 ενήλικες +1 ανήλικο οπότε οχι μονο ΔΕΝ ειχα την δυνατότητα να επιλέξω flex ναύλο αλλά αντί αυτού τον Family ναύλο...και φυσικά είχαν αυξηθεί κ οι τιμές των 3 ενηλίκων κ συνεπώς το συνολικό ποσό.....
Τοτε δοκιμασε αυτο που λεω. 1ενηλικας +1 ανηλικος σε δυο κρατησεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.935
Μέλη
39.648
Νεότερο μέλος
LiPa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom