Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Πηρα χτες στις 2.30 κι επιασα αμεσως, 0 αναμονη..οσο πιο αγρια η ωρα τοσο μεγαλυτερες πιθανοτητες...Παιρνω οποιαδηποτε ωρα της ημερας
Πηρα χτες στις 2.30 κι επιασα αμεσως, 0 αναμονη..οσο πιο αγρια η ωρα τοσο μεγαλυτερες πιθανοτητες...Παιρνω οποιαδηποτε ωρα της ημερας
Εμενα που δεν με βολευει , τι θετε να κανω ; οεοΠροχθες μου ηρθε mail οτι ακυρωθηκε το 1ο σκελος της πτησης μου. Παιρνω οποιαδηποτε ωρα της ημερας αλλα η κληση πεφτει αφου περιμενω 100 ωρες αναμονη. Τι προτεινετε να κανω; Πτησεις υπαρχουν και αλλες την ιδια μερα αλλα με ανταποκριση μεσω Αθηνας το οποιο παλι με βολευει.. Εθιαι ολη αυτια!!
Να σου δωσω και το δικο μου κωδικο ;Θα το προσπαθησω.. τουλαχιστον μου εδωσες ελπιδα οτι το σηκωνουν. Ημουν πεπεισμενη οτι δεν απαντα κανεις..
Εγω που εχω δοκιμασει και ξημερωματα και ειδα τα ίδια, πιστεύω ότι δεν υπαρχει πια τηλεφωνικό κέντρο.Αν πιασω ποτε θα σου πω.. πρεπει να εχω παρει 45 φορες περιπου μεχρι στιγμης...
Κάλεσα προ εβδομάδος και έπιασα με την μία!Εγω που εχω δοκιμασει και ξημερωματα και ειδα τα ίδια, πιστεύω ότι δεν υπαρχει πια τηλεφωνικό κέντρο.
Πλάκα κάνεις; Μετα από αυτή την περίοδο θα ακούμε το "Όταν έρχονται τα σύννεφα" και θα αντιδρούμε σαν το σκυλί του ΠαβλόφΚάλεσα προ εβδομάδος και έπιασα με την μία!
Είστε εκτός θεμάτου.Πλάκα κάνεις; Μετα από αυτή την περίοδο θα ακούμε το "Όταν έρχονται τα σύννεφα" και θα αντιδρούμε σαν το σκυλί του Παβλόφ