taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Του Ορτάκιοι.Ποιό τζαμί??
Του Ορτάκιοι.Ποιό τζαμί??
με -2 και βροχη δε νομιζω να ειναι ευχαριστη η βολτα στα πριγκηπονησιαΠαιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, έχετε δίκιο, αν χρειαστώ, παίρνω από το δρόμο ταξί, απλά αγχώθηκα επειδή έμαθα τον καιρό, θα έχει -2, χιόνι και βροχή, αλλά εντάξει τι θα πάθω, θα λιώσω??
Πριγκηπονήσια λέτε να πάω ή είναι λίγες οι μέρες μου, μην φάω 1 ημέρα εκεί...
Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, έχετε δίκιο, αν χρειαστώ, παίρνω από το δρόμο ταξί, απλά αγχώθηκα επειδή έμαθα τον καιρό, θα έχει -2, χιόνι και βροχή, αλλά εντάξει τι θα πάθω, θα λιώσω??
Πριγκηπονήσια λέτε να πάω ή είναι λίγες οι μέρες μου, μην φάω 1 ημέρα εκεί...
Κανενα θεμα αφορισμου.Γιατί αφορισμοί? Όλα χρειάζονται. Και περπάτημα (πάααααρα πολύ), και ΜΜΜ, και, γιατί όχι, και ταξί (άλλωστε εφόσον θες να γίνεις ένα με τους ντόπιους, και οι ντόπιοι έτσι συμπεριφέρονται, κάποτε παίρνουν ΚΑΙ ταξί - και οι ταρίφες στην Πόλη είναι εμπειρία).
Αλλά και οι συνθήκες κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης, με την αναζήτηση εκείνης της μαγικής παράκαμψης, είναι κι αυτή εμπειρία καθημερινότητας για τους ντόπιους που που πρέπει να τη ζήσεις... Κανένα MMM δε σκέφτεται πιο δρόμο να πάρει ή τι παράκαμψη να κάνει.
Επανακάμπτει τελευταία, αλλά τεράστιο μάστ δεν έχει ξαναγίνει ακόμα.
Πάντως αυτή την εποχή το τζαμί είναι καλυμμένο με σκαλωσιές, δεν αξίζει.
Αν δεν σου αρέσει το ''ανακάτεμα'' τότε δεν επιλέγεις να πάς σε μια πόλη 15+ εκατ κατοίκων :roll:Κανενα θεμα αφορισμου.
Απλα απο θεμα ''ανακατεματος'' με τον κοσμο,ολοι μαζι,ενας χαμος απο κοσμο,περπατημα,αλλαγη απο τραμ σε σε μετρο κτλ,οπως το προτιμω εγω.
Ουάου!!Μου άνοιξες την όρεξηΠάντως οι πατατούλες οι γεμιστές αξίζουν 100%
Αν υποψιαστω πως θα φαω τις ωρες μου στην Πολη για outlets, θα πεθανωωω...παιδιά, ξέρει κανείς για fashion Outlet (κάτι σαν το seravaille του Μιλάνου, ή το McArthur το δικό μας) στην Πόλη;
Τα ίδια έλεγες και για κάτι κεφτεδάκια, αλλά δεεεεν...Πάντως οι πατατούλες οι γεμιστές αξίζουν 100%
Δεν πειραζει ..να παει ...no matter what ...ειναι ωραιο το σημειο.Λυπάμαι αλλά το Ορτάκιοι έχει πάψει να είναι μαστ - και μάλιστα τεράστιο -εδώ και δυο δεκαετίες.
Εδώ διαβάζουμε για outlet στην Πόλη !!!Τα ίδια έλεγες και για κάτι κεφτεδάκια, αλλά δεεεεν...