Αντε καλοριζικο και καλα να περασετε!!Λοιπό, έκλεισα και το ξενοδοχείο, τελικά επέλεξα το Hotel De Suez!!! 118? μέσο όρο η βραδιά, χωρίς πρωινό, όπως με συμβούλεψε η Ευαγγελία μας.
Παιδιά θέλω βοήθεια για τις κάρτες επιβίβασης για το μετρό, λεωφορείο κλπ. Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι ότι θέλει φωτογραφία κλπ Ενημερώστε με Pls για το τι κάρτες υπάρχουν, που τις βγάζουμε και καμιά συμβουλή.
Ευχαριστώ!!! Ααααα, και στα δικά σας
Ευχαριστώώώώώ κι ευχαριστώ για την βοήθεια!Αντε καλοριζικο και καλα να περασετε!!
:love2: παιδια στην πολη του φωτος.
Ασε τις καρτες και τις φωτογραφιες και παρε ενα billiet οπως λεει η Δωροθεα. Μην ξεχνας εισαι σε πολυ κεντρικο μερος. Να ρωτας την ρεσεψιον. Θα σε κατατοπισουν.
Αν θες να πας πιο μακρυα παρε το λεωφορειο!!
Υ.Γ. ευχαριστουμε για τις ευχες, αλλα δεν θα παρουμε
Κλείσε αυτό της Ευαγγελίας και είσαι οκ!! μη το πολυψάχνεις, κάτω από 100 ευρώ αξιοπρεπές ξενοδοχείο στο Παρίσι δεν υπάρχει!
Οι Frommer's είναι από τους καλύτερους οδηγούς που κυκλοφορούν, ακόμα και για απίθανα μέρη. Έχουν τρομερό βάθος πληροφορίας, και είναι οι πιο ακριβείς σε στοιχεία, για "ψαγμένους" ταξιδιώτες. Έχουν όμως και μειονεκτήματα:Καλησπέρα σας και πάλι Λίγες μέρες μείνανε και σας έχω μια ακόμα ερώτηση... μήπως έχετε κανένα linkάκι για διαδρομές μέσα στο Παρίσι?
Μπορεί κάποιος έμπειρος να μου δώσει ένα feedback γι' αυτούς τους οδηγούς?
Paris : Walking Tours : Walking Tour 1 | Frommers.com
Ευχαριστώ!