Ερωτήσεις για διαβατήριο ή ταυτότητα

stgn

Member
Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να ταξιδεψω στην Ελβετία με ταυτότητα του 2012 (αυτή που έχει και ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες), καθώς δεν διαθέτω ακόμα την τελευταία που είναι σε μορφή κάρτας.

Ευχαριστώ.

Last edited:

Robert

Member
Στην Ελβετία δεν έχω πάει,αλλά σε όλες τις άλλες χώρες Σένγκεν που έχω πάει με την ταυτότητα 20+ ετών,εγώ τουλάχιστον δεν είχα πουθενά θέμα,ούτε σε αεροδρόμια,ούτε σε ξενοδοχεία.Μόνο στην Βιέννη θυμάμαι που μας είχαν ελέγξει τις ταυτότητες κατεβαίνοντας απ'το αεροπλάνο,αλλά μάλλον έψαχναν για πλαστές.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Με ταυτότητα του 2010 είχα ταξιδέψει Ελβετία πέρσι. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι φέτος.

hary53

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Καλησπερα θελω να ταξιδεψω Αγγλια τον Ιουνιο και θελω να κλεισω τωρα εισιτηρια λογω καλης τιμης. Δεν ειχα ομως διαβατηριο και εχω κλεισει ραντεβου για να βγαλω σε 3 εβδομαδες. Θα χρειαστω το διαβατηριο απο τωρα κατά το κλεισιμο των εισιτηρίων? Μπορω να τα κλεισω τωρα με την ταυτοτητα μου?

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Καλησπερα θελω να ταξιδεψω Αγγλια τον Ιουνιο και θελω να κλεισω τωρα εισιτηρια λογω καλης τιμης. Δεν ειχα ομως διαβατηριο και εχω κλεισει ραντεβου για να βγαλω σε 3 εβδομαδες. Θα χρειαστω το διαβατηριο απο τωρα κατά το κλεισιμο των εισιτηρίων? Μπορω να τα κλεισω τωρα με την ταυτοτητα μου?
Δεν χρειάζεται να έχεις διαβατήριο για να κλείσεις εισιτήρια. Πρέπει να το έχεις όταν ταξιδέψεις. Και μην ξεχάσεις να βγάλεις ΕΤΑ πριν.

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Χρειάζεται πλέον ραντεβού; Πέρσι που έβγαλα, δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, θα το έχεις σε 3 εργάσιμες. Σου λένε 1 βδομάδα αλλά στις 3 εργάσιμες είναι έτοιμο, το παρακολουθείς και από το σύστημα και πας και το παίρνεις. Μόλις το πάρεις, τότε θα κάνεις τη διαδικασία για την ΕΤΑ γιατί απαιτείται διαβατήριο για την έκδοσή της. Μετά το διαβατήριο θα ξαναχρειαστεί κατά το check-in και μετά στον έλεγχο κατά την αναχώρηση και την άφιξη στον προορισμό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.976
Μέλη
39.678
Νεότερο μέλος
ryanjohn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom