Πηγε ενας φιλος μου πριν ενα μηνα,μονο ταυτοτητα θελει.Παιδια καλησπέρα. Ξέρει κάποιος 100% αν θέλει βίζα για Σκοτία? Aπο το πρακτορείο μου είπαν όχι, η Ιβάνα μου είπε σίγουρα ναι. Ξέρει κανείς ?
Εγω π τα εκλεισα απο πρακτορειο για νεα υορκη δν μ ζητησαν αρ.διαβατηριου. ονοματεπωνυμο αρκει..Καλησπέρα, θέλω να κλείσω εισιτήρια για Νέα Υόρκη αλλά δεν έχω βγάλει ακόμη καινούριο διαβατήριο και στο airtickets είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του πεδίου. Αυτό ισχύει γενικά ή μόνο στο συγκεκριμένο σαιτ; Ανησυχώ μήπως χάσω την προσφορά.
Για Έλληνες πολίτες, στο Ηνωμένο Βασίλειο (στο οποίο βρίσκεται η Σκωτία) μπορείς να ταξιδέψεις και με απλή ταυτότητα, δε χρειάζεσαι ούτε διαβατήριο ούτε φυσικά βίζα. Για Σέρβους, Αλβανούς κλπ χρειάζεται.Παιδια καλησπέρα. Ξέρει κάποιος 100% αν θέλει βίζα για Σκοτία? Aπο το πρακτορείο μου είπαν όχι, η Ιβάνα μου είπε σίγουρα ναι. Ξέρει κανείς ?
Πιστευω δν θα εχεις κανενα προβλημα εαν γυρισεις πριν την ληξη τ διαβατηριου..μ εχει τυχη να ταξιδευω με διαβατηριο π ελειγε 10μερες απο την μερα π γυρισα κ γενικος δν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.καλησπερα, σκεφτομαι να ταξιδεψω στο Μαροκο στις 26 /1/2018 για 7 μερες. Το διαβατηριο μου ληγει στις 28/2/2018. Χρειαζεται να κανω καποιες ενεργειες για να μην εχω προβλημα?
Όχι, η Σκωτία δεν θέλει βίζα. Πας και με ταυτότητα.Παιδια καλησπέρα. Ξέρει κάποιος 100% αν θέλει βίζα για Σκοτία? Aπο το πρακτορείο μου είπαν όχι, η Ιβάνα μου είπε σίγουρα ναι. Ξέρει κανείς ?
Καλησπέρα dimann13
- Ετοιμαζω ταξίδι για Ρωμη σε 20 μέρες και έχω πελαγώσει!!!! Εχω διαβάσει τόσα πολλά αλλά μπερδευτηκα περισσότερο!! Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.Φτάνω Πέμπτη βράδυ και φεύγω Κυριακή πρωί. Ποιός μπορεί να με βοηθήσει λίγο με το πρόγραμμα?
Γραψε τους μαιλ. Μου είχε συμβεί το ίδιο. Τους εξήγησα και παρα το γεγονος οτι αναφέρει οτι δεν γινεται επιστροφή χρημάτων, μου τα επέστρεψαν.Καλησπέρα dimann13
Ταξιδεύω και εγώ για Ρώμη τις ίδιες ημερομηνίες (19-21/10).
Από Θεσσαλονίκη πετάς?
Έχω αγοράσει κατα λάθος 2 φορές εισιτήρια για το Βατικάνο για 2 συμμετέχοντες με audio guide και αν σ ενδιαφέρει μπορώ να μεταφέρω την μια κράτηση (για 2 άτομα) σε σένα.
Ενημέρωσε με αν σ ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ!
ΚαλησπέραΓραψε τους μαιλ. Μου είχε συμβεί το ίδιο. Τους εξήγησα και παρα το γεγονος οτι αναφέρει οτι δεν γινεται επιστροφή χρημάτων, μου τα επέστρεψαν.
Μπήκα να κάνω την κρατηση και ένω είχα βάλει ολα τα στοιχεία της κάρτας κόλλησε το σύστημα και θεωρησα οτι δεν έγινε η αγορά (αλλα είχε γίνει) οπότε ξαναμπήκα και τα αγοράσα για δευτερη φορα.Καλησπέρα
τους έκαν ήδη email και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
Σε σένα η επιστροφή έγινε ηλεκτρονικά ή όταν έχτασες στον έλεγχο εισιτηρίων στο Βατικανό;