fotast
Member
Αυτό τσέκαρε το.' Εχει γραφτεί ότι σε ορισμένα είναι με ραντεβού.Στην δική μου περίπτωση ποτέ δεν χρειάσθηκε.Μα δε κλείνουν ραντεβού πλέον, οπότε θα πάω έτσι και βλέπουμε
Αυτό τσέκαρε το.' Εχει γραφτεί ότι σε ορισμένα είναι με ραντεβού.Στην δική μου περίπτωση ποτέ δεν χρειάσθηκε.Μα δε κλείνουν ραντεβού πλέον, οπότε θα πάω έτσι και βλέπουμε
Μωρέ να πάρω και έχω πάρει ήδη δεκα φορές από το πρωί και στο δικό μου και στο κοντινό μου αλλά να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο το θεωρώ απίθανο κάπως...Εγώ πήγα με ραντεβού. Αν έχεις ρωτήσει οκ. Αλλιώς δεν χάνεις κάτι να πάρεις να κλείσεις. Μόνο πως με λένε με είχαν ρωτήσει.
Να τους έρθει να περάσουν από την διεύθυνση να κάνουν έλεγχο;Αυτό εννούσαν;Μωρέ να πάρω και έχω πάρει ήδη δεκα φορές από το πρωί και στο δικό μου και στο κοντινό μου αλλά να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο το θεωρώ απίθανο κάπως...
YΓ: εντάξει την ενδέκατη το σήκωσαν και μου είπαν ότι είναι ελεύθερα χωρίς ραντεβού και ότι σημασία γι αυτούς έχει που θα δηλώσω ότι μένω και που μπορούν να με βρουν σε περίπτωση ελέγχου αν τους έρθει να περάσουν λέει.
Αν μπορούν να με βρουν εδώ να πάω σε αυτό και να ξέρω ότι η ψευδής δήλωση κατοικίας διώκεται μου τόνισε...
Nαι μου λέει δε με νοιάζουν όλα τα άλλα εμείς θέλουμε αν μια μέρα στείλουμε να έρθει κάποιος να σας ελέγξει το σπίτι σε ποιο θα μένετεΝα τους έρθει να περάσουν από την διεύθυνση να κάνουν έλεγχο;Αυτό εννούσαν;
Το να έρθουν στο σπίτι ίσως είναι "κάπως" αλλά εντάξει να μην σε πάρουμε και στον λαιμό μαςNαι μου λέει δε με νοιάζουν όλα τα άλλα εμείς θέλουμε αν μια μέρα στείλουμε να έρθει κάποιος να σας ελέγξει το σπίτι σε ποιο θα μένετε
Mα δε κατάλαβες, εμείς εκεί μένουμε στ' αλήθεια εδώ και κάποια χρόνια, το πρόβλημα είναι ότι στα χαρτιά φαίνεται ότι μένουμε αλλού οπότε δε θα πω κανένα ψέμα μια χαράΤο να έρθουν στο σπίτι ίσως είναι "κάπως" αλλά εντάξει να μην σε πάρουμε και στον λαιμό μας
Κανονικα πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης που μενεις. Εγω την τελευταια φορα εμενα Αθηνα αλλα πηγα να βγαλω σε νησι που ειναι το πατρικο μου (γιατι ειναι πιο ευκολα κ γρηγορα σε νησι). Καταρχην, πηγαν να μου κανουν θεμα γιατι το προηγουμενο το ειχα εκδωσει αθηνα και ειχα δωσει την εκει διευθυνση. Εν τελει αλλαξε ο αστυνομικος τη διευθυνση στη διευθυνση του πατρικου μου, αφου μου εκανε ενα μικροκηρυγμα οτι παμε στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μας κανονικα κλπ. Και ολα καλα.Το να έρθουν στο σπίτι ίσως είναι "κάπως" αλλά εντάξει να μην σε πάρουμε και στον λαιμό μας
Ταυτοτητα αρκει να μην ειναι φθαρμενη και η φωτο να εχει καποια σχεση με την πραγματικοτητα.Καλησπέρα, παιδιά, έχει σίγουρα ξαναγραφεί αλλά δεν προλαβαίνω να ψάξω: αν ξέρει κάποιος σίγουρα, είσοδος στη Μολδαβία γίνεται με ταυτότητα ή απαιτείται διαβατήριο;
Με προβληματίζει το γεγονός ότι σε επίσημες ιστοσελίδες αναφέρεται ότι οι κάτοικοι της ΕΕ μπορούν να ταξιδεύουν στη Μολδαβία με εθνική ταυτότητα που έχει βιομετρικά στοιχεία. Φαντάζομαι δείχνουν ανοχή στις συμβατικές ταυτότητες, αλλά δεν το βρήκα κάπου.Ταυτοτητα αρκει να μην ειναι φθαρμενη και η φωτο να εχει καποια σχεση με την πραγματικοτητα.
Ούτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean ήταν τόσο σίγουροι, ένα εργαλείο χρησιμοποιούν που για Μολδαβία έλεγε (πέραν του διαβατηρίου) είσοδος με ταυτότητα που φέρει φωτογραφία ή και ληγμένο(!!!) διαβατήριο. Δεν πείστηκα, μίλησα με το αστυνομικό τμήμα στο αεροδρόμιο, επιβεβαίωσαν ταυτότητα. Ευχαριστώ nickk07.Ταυτοτητα αρκει να μην ειναι φθαρμενη και η φωτο να εχει καποια σχεση με την πραγματικοτητα.