Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Γιατί στη Ryamair έβαλες πουθενά ταυτότητα στην κράτηση σου; Νομίζω μόνο στο check in βάζουμε τον αριθμό ταυτότητας.Ryanair
Γιατί στη Ryamair έβαλες πουθενά ταυτότητα στην κράτηση σου; Νομίζω μόνο στο check in βάζουμε τον αριθμό ταυτότητας.Ryanair
Δε χρειάζεται να κάνεις καμία αλλαγή στον αριθμό ταυτότητας που δήλωσες στην κράτηση, μιας και δε παίζει κανένα ρόλο. Θα δώσεις κατά τον έλεγχο πριν την είσοδο σου στο αεροσκάφος την καινούρια ταυτότητα που θα χεις στα χέρια σου και όλα καλά. Δεν έχει καμιά σημασία τι δηλώνεις..θα μπορώ να αλλάξω τον αριθμό ταυτότητας στην κράτηση που έχω κάνει στα εισητηρία; γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια χρέωση για την αλλαγή;
Δεν ειναι τρελλοι. Εχει καποια σημασια. Μπορει να βρεθει καποιος προ εκπληξεως αν δηλωνει οτι ναναι. Δηλωστε παντα το σωστο εγγραφο.Δεν έχει καμιά σημασία τι δηλώνεις.
Όχι δεν έχω βάλει στην κράτηση μου αριθμό ταυτότητας, αλλά είναι δηλωμένος ο αριθμός ταυτότητας στον λογαριασμό μου στο site της ryanair στην κατηγορία ταξιδιωτικά έγγραφα...Γιατί στη Ryamair έβαλες πουθενά ταυτότητα στην κράτηση σου; Νομίζω μόνο στο check in βάζουμε τον αριθμό ταυτότητας.
Αν δεν παίζει κανένα ρόλο όμως γτ δηλώνεις αριθμό ταυτότητας στο λογαριασμό σου στη σελίδα της ryanair? Για να κάνω λογαριασμό στο σάιτ της ryanair έπρεπε να δηλώσω στην κατηγορία ταξιδιωτικά έγγραφα αν ταξιδεύω με ταυτότητα ή διαβατήριο και να συμπληρώσω τον αριθμό ...Δε χρειάζεται να κάνεις καμία αλλαγή στον αριθμό ταυτότητας που δήλωσες στην κράτηση, μιας και δε παίζει κανένα ρόλο. Θα δώσεις κατά τον έλεγχο πριν την είσοδο σου στο αεροσκάφος την καινούρια ταυτότητα που θα χεις στα χέρια σου και όλα καλά. Δεν έχει καμιά σημασία τι δηλώνεις.
Ο αριθμός για να αλλάξει έχει χρέωση;Το έψαξες;Αν δεν παίζει κανένα ρόλο όμως γτ δηλώνεις αριθμό ταυτότητας στο λογαριασμό σου στη σελίδα της ryanair? Για να κάνω λογαριασμό στο σάιτ της ryanair έπρεπε να δηλώσω στην κατηγορία ταξιδιωτικά έγγραφα αν ταξιδεύω με ταυτότητα ή διαβατήριο και να συμπληρώσω τον αριθμό ...
Υποτίθεται για ευκολία στις διαδικασίες και στην είσοδο στο αεροσκάφος που -έτσι κι αλλιώς- ζητούν έγγραφο ταυτοποίησης. Αν εσύ στο ενδιάμεσο αλλάξεις γιατί π.χ. το έχασες, δε δίνεις αναφορά στη Ryanair.Αν δεν παίζει κανένα ρόλο όμως γτ δηλώνεις αριθμό ταυτότητας στο λογαριασμό σου στη σελίδα της ryanair? Για να κάνω λογαριασμό στο σάιτ της ryanair έπρεπε να δηλώσω στην κατηγορία ταξιδιωτικά έγγραφα αν ταξιδεύω με ταυτότητα ή διαβατήριο και να συμπληρώσω τον αριθμό ...
Δεν είπα ότι είναι τρελοί ή ότι πρέπει να δηλώσει κάποιος ότι να ναι, συγκεκριμένα απάντησα όπως και πιο πάνω. Μπορεί να μη προλάβει να ανανεώσει στο site τους το νέο έγγραφο, τι θα κάνουν, θα του αρνηθούν την επιβίβαση;Δεν ειναι τρελλοι. Εχει καποια σημασια. Μπορει να βρεθει καποιος προ εκπληξεως αν δηλωνει οτι ναναι. Δηλωστε παντα το σωστο εγγραφο.
https://help.ryanair.com/hc/en-mt/a...in-I-am-being-asked-to-verify-my-booking-Why-
Ειπες οτι δεν εχει καμμια σημασια, κατι ανακριβες που οδηγει τον αναγνωστη σε λανθασμενα συμπερασματα. Πολλοι κλεινουν μεσω ιντερνετικων πρακτορειων οπως κιβι κλπ γι αυτο προσοχη γιατι εχει σημασια τι δηλωνεις φυσικα. Στο σαιτ τους το εγγραφο ενημερωνεται πανευκολα και το τι θα κανει η εταιρεια σε λαθος η παραπλανητικη δηλωση δεν ξερω ουτε θελω προσωπικα να μαθω. Οποιος εχει εμπειρια ας την πει.Δεν είπα ότι είναι τρελοί ή ότι πρέπει να δηλώσει κάποιος ότι να ναι, συγκεκριμένα απάντησα όπως και πιο πάνω. Μπορεί να μη προλάβει να ανανεώσει στο site τους το νέο έγγραφο, τι θα κάνουν, θα του αρνηθούν την επιβίβαση;
Κι εξήγησα το γιατί, μη παίζεις με τις λέξεις, δεν ειναι ούτε τράπεζα, ούτε εφορία η Ryan για να πρέπει να ενημερώσουμε τον αριθμό ταυτότητας όταν αλλάξουμε έγγραφο.Ειπες οτι δεν εχει καμμια σημασια, κατι ανακριβες που οδηγει τον αναγνωστη σε λανθασμενα συμπερασματα
Σαφώς και μιλάμε μόνο για Ryan, οχι για πρακτορεία και μεσάζοντες που εκεί έχει σημασία.Πολλοι κλεινουν μεσω ιντερνετικων πρακτορειων οπως κιβι κλπ γι αυτο προσοχη γιατι εχει σημασια τι δηλωνεις φυσικα.
Κανείς δε προτρέπει κανέναν να κάνει παραπλανητική δήλωση. Το τι ακριβώς γίνεται το εξήγησα πιο πάνω. Έχω δηλωμένο έγγραφο ταυτότητας, ταξιδεύω με διαβατήριο. Που το πρόβλημα; Πουθενά.ο τι θα κανει η εταιρεια σε λαθος η παραπλανητικη δηλωση δεν ξερω ουτε θελω προσωπικα να μαθω. Οποιος εχει εμπειρια ας την πει.
Αυτό είναι που ρωτάω, δεν το γνωρίζω χαχαΟ αριθμός για να αλλάξει έχει χρέωση;Το έψαξες;
Δεν πρέπει να έχει.Αυτό είναι που ρωτάω, δεν το γνωρίζω χαχα