Γεια σε όλους!
Ένεκα γάμου λοιπον, σκοπεύω το καλοκαίρι να εκδράμω στον γνωστό μήνα κ επειδή απο καιρό το ήθελα αλλα δεν καθόταν, το ταξίδι εχει ψιλοφιξαριστει (στο μυαλο μου τουλαχιστον) για Ταιλάνδη
Το πλάνο είναι για περίπου 15 μέρες, εκ των οποίων 5 Πουκέτ, 5 Σαμούι κ στάσεις2 ημερών σε Μπανγκοκ κ (ει δυνατον) Ντουμπάι.
Ερωτώ λοιπόν οσους εχουν εμπειρια απο κει κατω (κ ειστε πολλοι μου φαινεται)
-Γενικά είναι εφικτό σαν ιδέα;;
-Πουκέτ κ Σαμούι είναι καλές επιλογές (για αρχαριο κιολας);
-Οι θάλασσες θα ειναι οκ εκείνο τον καιρό;
-Ο Αύγουστος εκεί είναι ή δεν είναι οφ-σιζον;(εχω ακουσει διάφορα..) Θα εχει ερημια ή ορδές ευρωπαίων;
-Αρχες Αυγούστου θα είναι το ταξίδι.Τα γνωρίζω για τον καιρό αλλα τότε συμπίπτουν άδειες οπότε... Πείτε εναν καλό λόγο να μου φύγει ο πανικός..
-Το στοποβερ Ντουμπάι σημαίνει υποχρεωτικά Emirates, ναι;
-Οι εσωτερικες πτησεις ανεβαζουν πολυ το μπατζετ;;
-Τι να προσεξω στο πρακτορείο για να μην μου τον πιάσουν άδικα;:roll:
-Αν μπορειτε να συστησετε καποιο πρακτορειο (αν βεβαια αυτο δεν αντιβαινει στους κανονες του site)
Περιμένω με αγωνία!
Σας ευχαριστώ πολυ
Ένεκα γάμου λοιπον, σκοπεύω το καλοκαίρι να εκδράμω στον γνωστό μήνα κ επειδή απο καιρό το ήθελα αλλα δεν καθόταν, το ταξίδι εχει ψιλοφιξαριστει (στο μυαλο μου τουλαχιστον) για Ταιλάνδη
Το πλάνο είναι για περίπου 15 μέρες, εκ των οποίων 5 Πουκέτ, 5 Σαμούι κ στάσεις2 ημερών σε Μπανγκοκ κ (ει δυνατον) Ντουμπάι.
Ερωτώ λοιπόν οσους εχουν εμπειρια απο κει κατω (κ ειστε πολλοι μου φαινεται)
-Γενικά είναι εφικτό σαν ιδέα;;
-Πουκέτ κ Σαμούι είναι καλές επιλογές (για αρχαριο κιολας);
-Οι θάλασσες θα ειναι οκ εκείνο τον καιρό;
-Ο Αύγουστος εκεί είναι ή δεν είναι οφ-σιζον;(εχω ακουσει διάφορα..) Θα εχει ερημια ή ορδές ευρωπαίων;
-Αρχες Αυγούστου θα είναι το ταξίδι.Τα γνωρίζω για τον καιρό αλλα τότε συμπίπτουν άδειες οπότε... Πείτε εναν καλό λόγο να μου φύγει ο πανικός..
-Το στοποβερ Ντουμπάι σημαίνει υποχρεωτικά Emirates, ναι;
-Οι εσωτερικες πτησεις ανεβαζουν πολυ το μπατζετ;;
-Τι να προσεξω στο πρακτορείο για να μην μου τον πιάσουν άδικα;:roll:
-Αν μπορειτε να συστησετε καποιο πρακτορειο (αν βεβαια αυτο δεν αντιβαινει στους κανονες του site)
Περιμένω με αγωνία!
Σας ευχαριστώ πολυ