Νότια Κορέα Ερωτήσεις για Νότια Κορέα

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εξαρτάται και πού στη Σεούλ είσαι. Εγώ έκανα 70 λεπτά.
Πρωτο 3μερο θα μενω insadong για να είμαι κοντά στα παλάτια και το δεύτερο 3μερο yongsan στον σταθμό κοντά., οπότε λέω να πάω και suwon.
Η γνώμη σου;

Mary Stardust

Member
Μπουσάν θα μείνω 2 βράδια. Εχω κλείσει κοντά στη BIFF square (περιοχη Nampo νομιζω).
Καλή επιλογή;
Δεν πήγα καθόλου εκεί καθώς διαλέξαμε να μείνουμε στο mipo OceanSide Hotel που βρίσκεται στην Haeundae beach. Σχεδόν μια ώρα μακριά από τον σιδηροδρομικό σταθμό με τα μέσα.
Με ταξί γύρω στα 20 λεπτά.

Mary Stardust

Member
Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος από που έκλεισε τρένο Σεούλ-Μπουσάν;
Απο εδώ. Με αρκετή δύσκολία όμως. Μια δεν έφτανε την κράτηση ως το τέλος, μετά δεν δεχόταν την πιστωτική. Γενικά με ταλαιπώρησε λιγο. Στο τέλος έκλεισα μόνο το Σεούλ Μπουσάν και όλα τα υπόλοιπα τα έκλεισα όταν έφτασα εκεί. Απευθείας στους σταθμούς. Θα σας πρότεινα τη μια από τις δύο διαδρομές η την αναχώρηση ή την επιστροφή να την κάνετε με express lux bus. Οι θέσεις ξάπλώνουν και είναι σούπερ άνετες. Τολμώ να πω καλύτερες και από business σε αεροπλάνο σε υπερατλαντικό ταξίδι.
Επίσης βγαίνουν στο terminal των λεωφορείων τα εισιτήρια. On line δεν σας αφήνει. Θέλει Κορεάτικο αριθμό τηλεφώνου.

https://www.korail.com/intro

Σας βαζω να δείτε το λεωφορείο.
Προσωπικά αν το ήξερα από την αρχή θα έκλεινα πήγαινε έλα έτσι

- YouTube

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Απο εδώ. Με αρκετή δύσκολία όμως. Μια δεν έφτανε την κράτηση ως το τέλος, μετά δεν δεχόταν την πιστωτική. Γενικά με ταλαιπώρησε λιγο. Στο τέλος έκλεισα μόνο το Σεούλ Μπουσάν και όλα τα υπόλοιπα τα έκλεισα όταν έφτασα εκεί. Απευθείας στους σταθμούς. Θα σας πρότεινα τη μια από τις δύο διαδρομές η την αναχώρηση ή την επιστροφή να την κάνετε με express lux bus. Οι θέσεις ξάπλώνουν και είναι σούπερ άνετες. Τολμώ να πω καλύτερες και από business σε αεροπλάνο σε υπερατλαντικό ταξίδι.
Επίσης βγαίνουν στο terminal των λεωφορείων τα εισιτήρια. On line δεν σας αφήνει. Θέλει Κορεάτικο αριθμό τηλεφώνου.

https://www.korail.com/intro

Σας βαζω να δείτε το λεωφορείο.
Προσωπικά αν το ήξερα από την αρχή θα έκλεινα πήγαινε έλα έτσι

- YouTube
Επιβεβαιώνω κι από πλευράς μου και το site των τρένων και τα φοβερά λεωφορεία που κάνουν αυτή τη διαδρομή. Δεν τα χρησιμοποίησα τα συγκεκριμένα αλλά φίλη της παρέας, επειδή έχασε το τρένο, πήρε τελικά το λεωφορείο και έπαθε πλάκα με τις παροχές.

Mary Stardust

Member
Επιβεβαιώνω κι από πλευράς μου και το site των τρένων και τα φοβερά λεωφορεία που κάνουν αυτή τη διαδρομή. Δεν τα χρησιμοποίησα τα συγκεκριμένα αλλά φίλη της παρέας, επειδή έχασε το τρένο, πήρε τελικά το λεωφορείο και έπαθε πλάκα με τις παροχές.
Ειναι σοκαριστικό το ποσό άνετα ήταν αυτά τα λεωφορεία. Ολόκληρο ταξίδι τόσες μέρες και αν με ρωτήσεις τι θυμάμαι, θα σου πω τα λεωφορεία. 😂

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.948
Μέλη
39.653
Νεότερο μέλος
melitraveller

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom