• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νότια Κορέα Ερωτήσεις για Νότια Κορέα

poised

Member
※ Note that those exempted from the K-ETA application will get a pop-up message when they try to apply.
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου και επιμένεις χωρίς λόγο τσιμπώντας το ένα εδώ και το άλλο εκεί χωρίς καν να διαβάζεις αυτά που ο ίδιος στέλνεις. Σε νωρίτερο μήνυμα εσύ ο ίδιος έχεις βάλει ακριβώς αυτό το pop-up.

Για τελευταία φορά δεν χρειάζεται k-eta. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει.

Cyclops

Member
Suwon για μένα ήταν χάιλάιτ και γίνεται πολύ εύκολα από τη Σεούλ (και πάμφθηνα, με λεωφορείο αστικό κιόλας), αξίζει να μείενις μέχρι αργά το βράδυ, Jeonju πολύ όμορφο και γαστρονομικά ενδιαφέρον, Gyeongju επίσης είναι για διανυκτέρευση. Με Jeju και Busan δεν τρελάθηκα κιόλας. Αντίθετα, τα αξιοθέατα στα χωριουδάκια βορείως της Σεούλ και τα παραδοσιακά τραινάκια εκεί μου άρεσαν πολύ.
Καλησπέρα,
σε ποια αξιοθέατα βορείως της Σεούλ σε χωριουδάκια αναφέρεσε?

ευχαριστώ.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπέρα,
σε ποια αξιοθέατα βορείως της Σεούλ σε χωριουδάκια αναφέρεσε?

ευχαριστώ.
Δε θυμάμαι ονόματα και δυστυχώς δεν έχω σημειώσεις και οδηγό μαζί μου, σε λίγους μήνες πάλι

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Dear Inquirer,
Thank you for your interest in K-ETA.
Regarding your inquiry about K-ETA, please find the answer as below:
From July 3rd, 2023 (KST), the K-ETA application is exempted for ages 17 years old and under, and 65 years old and above.
Therefore, if you are K-ETA eligible national and 65 years old and above, you do not required K-ETA to enter Korea visa-free. For more details, please refer the Notice board 'NOTICE: Expansion of K-ETA validity perid & K-ETA requirement exemption for certain ages' of the official website (www.k-eta.go.kr).
You can still apply for K-ETA even though they are exempted of K-ETA. If they receive K-ETA approval, they will not be required to submit an Arrival Card at the port of entry.
※ Note that those exempted from the K-ETA application will get a pop-up message when they try to apply.
If you have any further questions, please feel free to contact us.
Best Regards, K-ETA Center

View attachment 479444
Τον Αύγουστο ήμουν Κορέα…. Η K-ETA έχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ για τα διαβατήρια της ΕΕ, όπως αντίστοιχα έχει καταργηθεί και η βίζα για είσοδο στην ΕΕ για τους Κορεάτες. Την registration card την συμπληρώνεις έτσι κ αλλιώς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom