pavlos1985
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
Το 700αρι με etihad απο Αθήνα για πήγαινε έλα πώς είναι σαν τιμή;
Κλείστα άμεσαΤο 700αρι με etihad απο Αθήνα για πήγαινε έλα πώς είναι σαν τιμή;
Για τι εποχη?Το 700αρι με etihad απο Αθήνα για πήγαινε έλα πώς είναι σαν τιμή;
680 μου βγει τότε για Μάρτιο. Έχω δει και φτηνότερα, από τότε βέβαια αλλά γενικά είναι καλή τιμή αν είναι με φουλ βαλίτσα και σέρβις.Το 700αρι με etihad απο Αθήνα για πήγαινε έλα πώς είναι σαν τιμή;
25 kg βαλίτσα. Το σέρβις δεν είναι μέσα σε όλα τα εισιτήρια; Μπορώ με μια μικρή επιβάρυνση να επωφεληθω και το stop over με 2 διανυκτέρευσεις δώρο Άμπου Ντάμπι.680 μου βγει τότε για Μάρτιο. Έχω δει και φτηνότερα, από τότε βέβαια αλλά γενικά είναι καλή τιμή αν είναι με φουλ βαλίτσα και σέρβις.
Ενοοω οπως η Scoot ,που πληρώνεις εξτρα φαγητό κλπ. Σε κάποιες πτησεις h Etihad στις προσφορές ειχε μόνο χειραποσκευή αλλα αφού λες εχει και βαλιτσα είσαι μια χαρα και ναι, βλέπεις και Αμπου Νταμπι!25 kg βαλίτσα. Το σέρβις δεν είναι μέσα σε όλα τα εισιτήρια; Μπορώ με μια μικρή επιβάρυνση να επωφεληθω και το stop over με 2 διανυκτέρευσεις δώρο Άμπου Ντάμπι.
Πάσχα, μέσα Απρίλη.Για τι εποχη?
73 ευρώ το one way μου δίνει και 146 το πηγαινελα για οποιαδηποτε ημερομηνία. Τόσο ακρίβυνε ή κοιτάω κάπου λάθος;Ο πιο γρήγορος και οικονομικός τρόπος μετάβασης από τη Σεούλ στην Μπουσαν είναι τα τρένα ΚΤΧ,
οι κορεάτικες υπερταχείες .
Το ταξίδι διαρκεί από 2 ώρες και 15 λεπτά ως 3"15 ,ανάλογα το δρομολόγιο που θα προτιμήσεις και η τιμή με μικρές αποκλίσεις είναι στα 70-80 ευρώ ,με επιστροφή φυσικά. Καθόλου άσχημα.
Ναι μάλλον ακρίβυνε αλλα εχεις πολυ χρόνο ακομα να τα παρακολουθείς.73 ευρώ το one way μου δίνει και 146 το πηγαινελα για οποιαδηποτε ημερομηνία. Τόσο ακρίβυνε ή κοιτάω κάπου λάθος;
Ευχαριστώ.
Ναι, ναι το είδα, ευχαριστώ! Απλά κάνει 5μιση ωρίτσες, αλλά και μεγάλη διαφορά τιμής. Θα το παρακολουθώ και πιστεύω να τσιμπήσω καμιά προσφορά.υπάρχει και η επιλογή του αργού που ειναι στη μισή τιμη.