mpampis1979
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΝΖΑΝΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
για καμπ στην Wadi rum σου προτεινω με κλειστα ματια αυτο Sunrise camp, που προσφερει κ οργανωμενα πακετα διαμονης κ δραστηριοτητων! https://www.wadirumdesert.com/ What's app number:+962795675327] ο ιδιοκτητης του Ali, ειναι πραγματικα ο πιο φιλοξενος κ εξυπηρετικος ανθρωπος που εχω συναντησει σε ταξιδι...Καλησπέρα αγαπημένοι συμφορίτες !!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με μια εξόρμηση που ετοιμάζω στην Ιορδανία με παιδιά...
Πιο συγκεκριμένα, θα είμαστε εκεί 7 γεμάτες μέρες και ήθελα να με βοηθήσετε αρχικά να φτιάξω ένα πρόγραμμα που να συμπεριλαμβάνει σίγουρα Άκαμπα (από όπου πετάμε), Πέτρα, Wadi Rum, πιθανόν Ερυθρά θάλασσα ... και δεν ξέρω τι άλλο θα μου προτείνετε.
Επειδή πιθανόν να είναι πολλές μέρες μόνο για Ιορδανία (είναι?), σκεφτόμουν μήπως να συμπεριλάβω και μια μίνι απόδραση Ισραήλ (Ιεροσόλυμα???) αν αυτό είναι κάτι εύκολο και δεν ζήσω την Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου στα σύνορα...
Ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε όσον αφορά το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία (κατάλληλα για παιδιά), camp Wadi Rum, τις εκδρομές.
Επιπλέον, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον οδηγό που θα αναλάβει τις μετακινήσεις μας.