Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Λοιπόν το πρόβλημα με την απουσία του κουμπιού "νέα μηνύματα" όταν είμαστε μέσα στις Ιστορίες το διόρθωσα
Σόρρυ που δεν το διευκρίνισα, αλλά μιλούσα για το κινητό. Στο κινητό δεν υπάρχει επιλογή κουμπιού "μετάβαση στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα ".Σε αυτήν την περίπτωση όταν στο κάνει αυτό μπορείς να πατήσεις το κουμπί "μετάβαση στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα".
Και μένα μου συμβαίνει το ίδιο τώρα που το λες, σε εκνευριστικό βαθμό!! Και τώρα συνειδητοποιώ ότι μόνο εδώ στο φόρουμ γίνεται αυτό.Μια ερώτηση σε αυτούς που μπαίνουν στο φόρουμ απο το κινητό...χρησιμοποιω την αυτόματη διόρθωση στα μηνύματα και στο fb χωρίς πρόβλημα.Εδω βλεπω οτι δεν με αφήνει να επιλέξω την σωστή λέξη (απο αυτές που μου ανοιγουν πάνω απο το πληκτρολόγιο) η μπορώ με δυσκολία.Στο δικό μου κινητό συμβαίνει αυτό;
Ναι πραγματι είναι εκνευριστικο!Και μένα μου συμβαίνει το ίδιο τώρα που το λες, σε εκνευριστικό βαθμό!! Και τώρα συνειδητοποιώ ότι μόνο εδώ στο φόρουμ γίνεται αυτό.
Και σε μένα συμβαίνει.Μια ερώτηση σε αυτούς που μπαίνουν στο φόρουμ απο το κινητό...χρησιμοποιω την αυτόματη διόρθωση στα μηνύματα και στο fb χωρίς πρόβλημα.Εδω βλεπω οτι δεν με αφήνει να επιλέξω την σωστή λέξη (απο αυτές που μου ανοιγουν πάνω απο το πληκτρολόγιο) η μπορώ με δυσκολία.Στο δικό μου κινητό συμβαίνει αυτό;
Κι όχι απλά δεν επιλέγεται εύκολα η σωστή λέξη αλλά κι όταν επιλέγεται μου χαλάει το σωστό κείμενο που ακολουθεί και φτου κι απ' την αρχή.Ναι πραγματι είναι εκνευριστικο!
Αυτό δεν μου το κάνει...Κι όχι απλά δεν επιλέγεται εύκολα η σωστή λέξη αλλά κι όταν επιλέγεται μου χαλάει το σωστό κείμενο που ακολουθεί και φτου κι απ' την αρχή.